Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä Tapahtuma on mennyt.

LoimuSpeksi 2024:

17 huhtikuun @ 19:00 - 21:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma 18.4.2024 klo 19:00

Yksit tapahtuma 19.4.2024 klo 18:00

Yksit tapahtuma 22.4.2024 klo 19:00

Yksit tapahtuma 24.4.2024 klo 19:00

Yksit tapahtuma 25.4.2024 klo 19:00

Yksit tapahtuma 26.4.2024 klo 19:00

Yksit tapahtuma 27.4.2024 klo 19:00

Kevään suurin ja hauskin opiskelijateatterispektaakkeli LoimuSpeksi on jälleen täällä kahdeksalla ainutkertaisen hulvattomalla näytöksellä tarinasta Mahtava Mahti-Ahti – Totuus naamion takaa!

Mitä sinä tekisit, jos sinun selkääsi kiinnitettäisiin pommi ja pääsisit tapaamaan lempisupersankarisi? Pyytäisit häntä tietenkin olemaan uhraamatta sinua!

Tervetuloa pohjoisen pahamaineisimpaan rikospääkaupunkiin, jossa Jätkänpatsaan varjo jakaa kaupungin kahtia ja jonka megapahisten riivaamilla synkillä kujilla säihkyvinkin supersankari saattaa eksyä polultaan.

Kun taiteiden ikiopiskelija Noel joutuu panttivankitilanteeseen ja tapaa suurimman idolinsa Mahtavan Mahti-Ahdin, hän sekoittuu kaupungin katalaan verkkoon täynnä salaliittoja, huolestuttavia talousnäkymiä sekä unohdettuja unelmia. Miten maailma pelastetaan, jos todellisia supersankareita ei olekaan olemassa?

Luvassa on ennennäkemätön seikkailu hyvän ja pahan routaisella taistelukentällä, jossa päivän pelastavat vain kaikista rohkeimmat. Hanki lippusi takuuvarmasti kevään hauskimpaan jännitysnäytelmään nyt ja löydä omat supervoimasi LoimuSpeksissä!

SUOMEN POHJOISIN JA LAPIN MAHTAVIN SEKÄ AINOA SPEKSI ON TÄÄLLÄ TAAS!

Speksi on ratkiriemukas opiskelijateatteripläjäys, jossa yhdistyy hervoton komedia, vuorovaikutuksellinen improvisaatioteatteri sekä näyttävät musiikki- ja tanssinumerot. Erityisen Speksistä tekevät OMSTART! -huudot, joiden avulla yleisö pääsee vaikuttamaan esityksen kulkuun. Lopputuloksena on mukaansatempaava teatterielämys, jossa jokainen näytös on ainutkertainen ja täynnä yllätyksiä! Huhtikuussa edessämme on kahdeksan upeaa näytöstä, jotka kutkuttelevat katsojia löytämään aidon sankarin itsestään – tästä vappuajan hulvattomimmasta opiskelijateatterispektaakkelista ei kuulu jäädä paitsi!

Esityksen kesto on n. 2,5h sisältäen väliajan. Kesto vaihtelee esitysten välillä. Kellariklubi Saivon baari palvelee janoista teatterikansaa koko illan! Kaikki näytökset esitetään suomeksi, mutta näyttävän luonteensa vuoksi esitykset viihdyttävät varmasti myös kansainvälisiä katsojia – welcome!

MITÄ? LoimuSpeksi 2024: Mahtava Mahti-Ahti

MISSÄ? Lappia-talon kellariklubi Saivo, Jorma Eton tie 8 A

MILLOIN? Esityskausi 17.-27.4.2024

LIPUT? Opiskelijat 15€, peruslippu 18€, kannatuslippu 25€, ryhmälippu 12€

LIPUNMYYNTI

Lipunmyynti tapahtuu LoimuSpeksin Kide.Appissa 13.3. klo 12 alkaen sekä Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun kampuksilla myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Ovilipunmyynti aukeaa Lappia-talolla tuntia ennen esitysten alkua – liput kannattaa napata silti jo hyvissä ajoin ennakkoon, sillä nämä esitykset myytiin viime vuonna loppuun!

Kannatuslippu (25€) sisältää salin parhaan istumapaikan varauksen sekä huippusuositun haalarimerkin! Ryhmäliput ovat 12€/kpl (min. 10 hlö/ryhmä/näytös). Otathan yhteyttä lipunmyynti@loimuspeksi.fi ryhmälippujen varaamiseksi.

Opiskelijalipun 15€ voivat hankkia myös eläkeläiset ja varusmiehet. Alennushintaisia lippuja ostettaessa varauduthan esittämään asianmukaisen ja voimassaolevan alennustodistuksen esitykseen saapuessasi. Lippuostos on sitova, eikä lippuja lunasteta takaisin. Lippujen vaihto toiselle esityspäivälle on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

TEE KANSSAMME HYVÄÄ – ERIKOISNÄYTÖS ROVANIEMEN SETAN KANSSA 24.4!

Järjestämme tänä keväänä jälleen myös erikoisnäytöksen, jonka ylijäämätuoton lahjoitamme vähentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tällä kaudella haluamme tukea etenkin ihmisoikeuksien toteutumista paikallisen toimijan kanssa. Täten yhteistyökumppaniksemme on valikoitunut Rovaniemen Seta ry, joka tekee paikallisesti Lapissa työtä sateenkaari-ihmisten oikeuksien eteen. Hyväntekeväisyysnäytöksemme on keskiviikkona 24.4. sisältäen sateenkaariteemaisen väliaikanumeron!

Lisätietoja & muut tiedustelut: Vastaava tuottaja Annika Tolvanen, tuotanto@loimuspeksi.fi

Graafinen ilme: Nebs Lipponen ja Meri-Tuuli Kumpunen

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN KEVÄÄN AINUTLAATUISIMMASSA TEATTERISPEKTAAKKELISSA!

Tiedot

Päivämäärä:
17 huhtikuun
Aika:
19:00 - 21:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://kide.app/community/ac249e0a-8cd3-4004-809c-da09bfc186ca

Järjestäjä

LoimuSpeksi
Sähköposti
hallitus@loimuspeksi.fi
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Lappia-talon kellariklubi Saivo
Jorma Eton tie 8 A
Rovaniemi, Suomi
+ Google Map