Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hae LoimuSpeksin tuottajaksi!

24.9.2023 @ 08:00 - 30.9.2023 @ 23:30

LOIMUSPEKSIN 𝗧𝗨𝗢𝗧𝗧𝗔𝗝𝗔𝗛𝗔𝗞𝗨𝗔 on jatkettu 30.9. asti! ✨Jihuu!! Vielä ehdit siis hakea niin itseksesi kuin kaverin kanssa speksin yhteen tärkeimmistä rooleista, jolla pääset vaikuttamaan koko tuotannon muodostumiseen ja etenemiseen🤩 Linkki hakemukseen meidän nettisivuilla: https://www.loimuspeksi.fi/haku-2024/

Tuottaja on speksin alulle paneva voima, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii aina syksyn (om)startista kevään esityksiin saakka. Tuottaja rekrytoi työryhmän, vastaa speksin taloudesta, projektin aikatauluttamisesta sekä yhteistyösopimuksista. Tuottaja tekee tiivistä yhteistyötä ohjaajan sekä tiimivastaavien (tekniikka- ja musiikkivastaava, koreografi ym.) kanssa.

Hakijalle ovat eduksi:
– kyky hallita suuria kokonaisuuksia
– ajan- ja taloudenhallinnan taidot
– hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
– kokemus tapahtumien tuottamisesta
– kulttuuritoiminnan tunteminen

Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi johtamista, markkinointia tai palvelumuotoilua opiskelevalle opintojen ohella tehtäväksi. Aiempi kokemus teatterialalta ei ole välttämätöntä. Homma alkaa parhaillaan jo syys-lokakuun vaihteessa!

Hakeminen tapahtuu klikkaamalla sivun alussa olevaa ”Haen tuottajaksi” -nappia, joka vie sinut oikealle lomakkeelle. Pyydämme hakijaa lähettämään meille ansioluettelonsa sekä avoimen hakemuksen sekä mahdollisia työnäytteitä. Mikäli haet parin kanssa, voitte täyttää hakemuksen yhdessä. Vain yhteyshenkilön tiedot tarvitsee merkitä lomakkeelle.

Tiedot

Alkaa:
24.9.2023 @ 08:00
Loppuu:
30.9.2023 @ 23:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.loimuspeksi.fi/haku-2024/

Järjestäjä

LoimuSpeksi
Sähköposti
hallitus@loimuspeksi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto