Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aprés-Ski Sitsit

20.10.2021 @ 17:00 - 22:00

15€

”Ken tietä käy, se tien on vanki. Vapaa vain on umpihanki.” – Vanha kansa

On aika voidella sukset ja solmia monot, sillä lokakuussa Jalot Villit järjestää poikkitieteelliset Aprés-Ski -sitsit! Hiihtele siis mukaan laulamaan, syömään ja nauttimaan – näissä juhlissa taatusti suksi luistaa 🔥

Aprés-ski merkeissä sitsataan tutussa Wiljamin alakerrassa keskiviikkona 20.10.2021 klo 17 alkaen. Hintaa tälle hiihtelyn oheisaktiviteetille on Jalojen Villien jäsenille 13€ ja muulle hiihtokansalle 15€. Hintaan sisältyy perinteisiä rinneherkkuja, pari mietoa virvoketta sekä mukavaa ohjelmaa ja yhteistä hauskanpitoa! Ladulle ei kannata nälkäisenä lähteä ja sauvat kädessä on vaikea syödä, muistathan siis ruokailla ennen sitsejä ja huolehtia kehosi sopivasta nestetasapainosta.

Jaloille Villeille Aprés-Ski Sitsit ovat täydellinen tilaisuus virittäytyä viikonlopun tunturitunnelmaan, avata äänihuulet JV karaokea varten ja asettaa rima JV Goes Levin bilemeiningille! Levi on tilastojen ja kokemusasiantuntijoiden mukaan JV-vuoden paras tapahtuma – miksi siis juhlia sitä vain viikonloppuna?

Lipunmyynti Aprés-ski -sitseille alkaa lähempänä tapahtumaa. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä tästä talvisesta ilottelujuhlasta odotetaan huippusuosittua 💥

MITÄ: Après-Ski Sitsit
MISSÄ: Wiljamin tuttu kellarikerros, Urheilukatu 1
MILLOIN: Keskiviikkona 20.10.2021 klo 17
KENELLE: Kaikelle kansalle!
PUKUKOODI: Haalarit & asianmukainen hiihtoasu
MIKSI: Koska hiihtelyssä parasta on oheisaktiviteetit!

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilönä toimii Eetu Ahvensalmi, (044-972 6156 / eahvensa@ulapland.fi)

Osallistuessasi Jalojen Villien tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Jalot Villit suosittelevat maskin käyttöä, mikäli turvavälejä (1-2m) ei pystytä säilyttämään. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita tai tartuntaepäilys. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Details

Date:
20.10.2021
Time:
17:00 - 22:00
Cost:
15€
Website:
https://www.facebook.com/events/215467143817695/?ref=newsfeed

Organizer

Jalot Villit ry

Venue

Wiljami
Urheilukatu 1
Rovaniemi, 96100
+ Google Map