Maanantai 21.10
Broileripasta L (kotimaisuus 48,5%, lähiruoka <30%)
Metsäsienikeitto L,G
Kebabsalaatti M,L,*
Mozzarella-melonisalaatti VL,G,*
Tiistai 22.10
Jauheliha-perunasoselaatikko L,G (kotimaisuus 90,5%, lähiruoka 38%
Koskenlaskijan tomaattikeitto L,G
Lohisalaatti M,L,G,*
Salaattijuustoa rucolapedillä VL,G,*
SUSHIBOKSIT 10KPL/12,90€, 8KPL/9,90€
Keskiviikko 23.10
Kinkku-aurapasta L (kotimaisuus 36%, lähiruoka<30%)
Vihannespasta L (kotimaisuus 60,2%, lähiruoka<30%)
Kaali-kasviskeitto ja raejuusto L,G,*
Polarjuustosalaatti L,G,*
Torstai 24.10
Pyttipannu L,G (kotimaisuus 80%, lähiruoka 50%)
Soijanakkipyttis M,L,G
Seikeitto L,G,*
Savuporosalaatti M,L,G,*
Tofu-pähkinäsalaatti M,L,G,VE,*
Perjantai 25.10
Broileriwokki L
Mifuwokki L
Kalkkunasalaatti M,L,GL,*
Raejuustosalaatti L,G,*
M=Maidoton, L=Laktoositon, VL=Vähälaktoosinen, G=Gluteeniton, VE=Vegaaninen, *=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto