Maanantai 6.9
Kinkkukiusaus (L,G) kotimaisuus 90,5%, lähiruoka 38%
Kreikkalainen salaatti (L,G,*)
Tiistai 7.9
Yrttinen broileripasta (L) kotimaisuus 59%, lähiruoka <30%
Lohisalaatti (M,L,G,*)
Keskiviikko 8.9
Kaali-jauhelihalaatikko (L,G,*) kotimaisuus 89,6%, lähiruoka 71%
Punajuuri-kipparikeitto (L,G)
Hedelmäinen broilerisalaatti (M,L,G,*)
Torstai 9.9
Katkarapupasta (L) kotimaisuus 53,8%, lähiruoka<30 %
Kalkkunasalaatti (M,L,G,*)
Mozzarella-melonisalaatti (L,G,*)
Perjantai 10.9
Broileripaella (L) kotimaisuus 51,9%, %, lähiruoka <30%
Juusto-kananmunasalaatti (L,G,*)
M=Maidoton, L=Laktoositon, VL=Vähälaktoosinen, GL=Gluteeniton, VE=Vegaaninen,
*=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto