Maanantai 24.2
Broileripasta L
Bataatti-savujuustokeitto VL,G
Pulled pork -salaatti M,L,G*
Mozzarella-melonisalaatti VL,G,*
Tiistai 25.2
Kebabkiusaus L,G
Vihanneskiusaus L,G (kotimaisuus 81,1%, lähiruoka 50%)
Metsäsienikeitto L,G,*
Lohisalaatti M,L,G,*
Salaattijuustoa rucolapedillä VL,G,*
Keskiviikko 26.2
Kana-aurapasta L (kotimaisuus 36%, lähiruoka<30%)
Vihannespasta L (kotimaisuus 60,2%, lähiruoka<30%)
Seikeitto L,G,*
Kana-caesarsalaatti L,*
Polar -juustosalaatti L,G,*
Torstai 27.2
Pyttipannu L,G (kotimaisuus 80%, lähiruoka 50%)
Tomaatti-pekonikeitto L,G
Savuporo-papusalaatti M,L,G,*
Juusto-kananmunasalaatti L,G,*
Perjantai 28.2
Lohipasta L (kotimaisuus 71,7%, lähiruoka <30%)
Kebabsalaatti M,L,*
Raejuustosalaatti L,G,*
M=Maidoton, L=Laktoositon, VL=Vähälaktoosinen, G=Gluteeniton, VE=Vegaaninen, *=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto