Maanantai 16.3
Currykanavuoka G (kotimaisuus 58,4%, lähiruoka <30%)
Koskenlaskijan tomaattikeitto L,G
Savuporo-leipäjuustosalaatti L,G,*
Leipäjuustosalaatti L,G,*
Tiistai 17.3
Kinkku-pekonipasta L (kotimaisuus 36%, lähiruoka<30%)
Vihannespasta L (kotimaisuus 60,2%, lähiruoka<30%)
Kaali-kasviskeitto ja raejuusto L,G,*
Lohisalaatti L,G,*
SUSHIBOKSIT 10KPL/12,90€, 8KPL/9,90€
Keskiviikko 18.3
Pyttipannu L,GL (kotimaisuus 80%, lähiruoka 50%)
Soijanakkipyttis L,G
Kana-fetasalaatti L,G,*
Fetasalaatti L,G*
Torstai 19.3
Jauheliha-makaronilaatikko L (kotimaisuus 80,7%, lähiruoka <30%)
Hernekeitto L,G
Katkarapu-kananmunasalaatti M,L,G,*
Tomaatti-Mozzarellasalaatti VL,G,*,
Perjantai 20.3
Lohikiusaus L,G(kotimaisuus 95,7%, lähiruoka 95%)
Aura-kukkakaalikeitto L,G
Pulled turkey -salaatti M,L,G,*
Tofu-kasvissalaatti M,L,G,VE*
M=maidoton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, G=Gluteeniton, VE=Vegaaninen, *=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto