Maanantai 20.9
Salamipasta (L) kotimaisuus 74,8%, lähiruoka <30%
Kasvissosekeitto (L,G)
Paahtopaistisalaatti (L,G,*)
Vuohenjuustosalaatti (G,*)
Tiistai 21.9
Smetana-broilerivuoka (L,G) kotimaisuus 58,4%, lähiruoka <30%
Lohisalaatti (L,G,M,*)
Aurajuustosalaatti (L,G,*)
Keskiviikko 22.9
Jauheliha-makaronilaatikko (L) kotimaisuus 80,7%, lähiruoka <30%
Kana-fetasalaatti (L,G,*)
Torstai 23.9
Pyttipannu (L,G) kotimaisuus 80%, lähiruoka 50%
Katkarapusalaatti (L,M,G,*)
Perjantai 24.9
Kana-aurapasta (L) kotimaisuus 36%, lähiruoka<30%
Tomaatti-mozzarellasalaatti (VL,G,*)
M=maidoton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, G=gluteeniton, VE=Vegaaninen,
*=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto