Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LoimuSpeksi 2023: Satamakeikka – Tarinoita hyvästä, pahasta ja perheestä

5.4.2023 @ 19:00 - 21:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma 5.4.2023 klo 19:00

Yksit tapahtuma 6.4.2023 klo 19:00

Yksit tapahtuma 7.4.2023 klo 19:00

Yksit tapahtuma 11.4.2023 klo 19:00

Yksit tapahtuma 12.4.2023 klo 19:00

Yksit tapahtuma 14.4.2023 klo 19:00

Yksit tapahtuma 15.4.2023 klo 19:00

15€ - 25€

Pieni kaupunki pohjoisessa. Unelmien kaupunki, joka vastaanottaa vierailijan revontulten leiskuessa ja juuri sopivan pakkasen saattelemana. Vaan ei – pienen kaupungin pinnan alla odottaa mätä ydin ja rikollisten kehto, jota turistin katse ei tavoita…

 

Lapin suurin, paras ja ainoa speksi on täällä taas!

 

Speksi on ratkiriemukas opiskelijateatteripläjäys, jossa yhdistyy hervoton komedia, vuorovaikutuksellinen improvisaatioteatteri sekä näyttävät musiikki- ja tanssinumerot. Erityisen speksistä tekevät OMSTART! -huudot, joiden avulla yleisö pääsee vaikuttamaan esityksen kulkuun. Lopputuloksena on mukaansatempaava teatterielämys, jossa jokainen näytös on ainutkertainen ja täynnä yllätyksiä!

 

LoimuSpeksi 2023 kuljettaa meidät alamaailman pyörteisiin järjestäytyneen rikollisuuden piiriin. Pienen pohjoisen kaupungin vaikutusvaltaisimman rikollisjärjestön ote kaupungista alkaa lipsua, kun Ruusun mafiaklaanin nuorin vesa lähetetään aivan tavalliselle satamakeikalle. Luvassa on historiallinen valtataistelu oikeuden, kaupungin ja perheen kunnian puolesta. On aika pitää ystävät lähellä ja viholliset lähempänä, kun riitaisat rikollisperheet yhdistävät voimansa yhteisen vihollisen edessä.

 

MITÄ?  LoimuSpeksi 2023: Satamakeikka – Tarinoita hyvästä, pahasta ja Perheestä

MISSÄ? Lappia-talon kellariklubi Saivo, Jorma Eton tie 8 A

MILLOIN? Esityskausi 5.-15.4.2023

LIPUT? Opiskelijat 15€, peruslippu 18€, kannatuslippu 25€. Lipunmyynti alkaa maanantaina 13.3. klo 13 – ole valmis!

 

Esityksen kesto on n. 2,5h sisältäen väliajan, ja kellariklubi Saivon baari palvelee janoista teatterikansaa koko illan. Kesto vaihtelee esitysten välillä.

 

Kannatuslippu (25€) sisältää salin parhaan istumapaikan varauksen sekä huippusuositun haalarimerkin. Kannatuslipulla myös osoitat tukesi Lapin ainoan speksin toiminnan jatkumiselle, jolla mahdollistamme hauskan harrastustoiminnan ja ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä sadoille opiskelijoille vuosittain.

 

Lipunmyynti tapahtuu Kide.appissa sekä Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun kampuksilla myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Ovilipunmyynti aukeaa Lappia-talolla tuntia ennen esitysten alkua. Ryhmäliput (min. 10 hlö) 12€/kpl, otathan yhteyttä lipunmyyntiin (lipunmyynti@loimuspeksi.fi) ryhmälippujen varaamiseksi. Ryhmälippujen varaus tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

 

Varauduthan todistamaan opiskelijastatuksesi esitykseen saapuessasi. Lippuostos on sitova, eikä lippuja lunasteta takaisin. Lippujen vaihto toiselle esityspäivälle on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

 

Esityksessä käytetään teatterisavua ja välkkyviä valoja. Lappia-taloon ja Kellariklubi Saivoon on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Avustajat pääsevät esityksiin veloituksetta. Avustajapaikan varaamista varten otathan yhteyttä lipunmyyntiin, lipunmyynti@loimuspeksi.fi. Lisätietoa Lappia-talon esteettömyydestä löydät Rovaniemen teatterin verkkosivuilta: https://rovaniementeatteri.fi/esteettomyys/ 

 

Esityksen teemat eivät sovellu perheen pienimmille.

 

Noudatamme kaikessa LoimuSpeksin toiminnassa turvallisemman tilan periaatteita: https://www.loimuspeksi.fi/tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuus/ 

 

Lisätietoja & muut tiedustelut: Vastaava tuottaja Linnea Pikkupeura, tuotanto@loimuspeksi.fi

 

Graafinen ilme: Henna Huotarinen

Tiedot

Päivämäärä:
5.4.2023
Aika:
19:00 - 21:30
Hinta:
15€ - 25€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.loimuspeksi.fi

Järjestäjä

Lapin Speksi ry
Sähköposti
tuotanto@loimuspeksi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Lappia-talo
Jorma Eton tie 8 A
Rovaniemi, Lappi 96100 Suomi
+ Google Map