Maanantai 4.11
Currykanavuoka G (kotimaisuus 58,4%, lähiruoka <30%)
Tomaatti-pekonikeitto L,G
Paahtopaistisalaatti L,G,*,
Kahden juuston salaatti VL,G,*
Tiistai 5.11
Kebabkiusaus L
Vihanneskiusaus L,G (kotimaisuus 81,1%, lähi50%)
Kasvissosekeitto L,G,*
Lohisalaatti L,G,*
Tofu-kasvissalaatti M,L,G,VE*
Keskiviikko 6.11
Broileripaella L (kotimaisuus 51,9%, %, lähiruoka <30%)
Sieni-kasvispaella L (kotimaisuus 44,5%, lähiruoka <30%)
Parsakaali-purjososekeitto L,G,*
Kana-fetasalaatti L,G,*
Kreikkalainen salaatti L,G*
Torstai 7.11
Jauheliha-makaronilaatikko L (kotimaisuus 80,7%, lähiruoka <30%)
Aura-kukkakaalikeitto L,G
Katkarapu-kananmunasalaatti M,L,G,*
Tomaatti-Mozzarellasalaatti VL,G,*
Perjantai 8.11
Lohipasta L (kotimaisuus 71,7%, lähiruoka<30 %)
Pinaattikeitto ja kananmuna L,G,*
Kinkku-persikkasalaatti M,L,G,*
M=maidoton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, G=Gluteeniton, VE=Vegaaninen, *=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto