Maanantai 17.2
Katkarapupasta L (kotimaisuus 53,8%, lähiruoka <30%)
Nakkikeitto M,L,G
Lihapyörykkäsalaatti *
Rypäle-briejuustosalaatti G,*
Tiistai 18.2
Tulinen broileripasta L (kotimaisuus 48,5%, lähiruoka <30%)
Tomaatti-vuohenjuustokeitto VL,G
Savulohisalaatti L,G *
Cheddar-tacosalaatti L,*
Keskiviikko 19.2
Texmexvuoka L,G (kotimaisuus 53,8%, lähiiruoka <30%)
Mifuwokki L
Kasvissosekeitto L,G,*
Kana-aurasalaatti L,G,*
Juustosalaatti L,G,*
Torstai 20.2
Broilerikiusaus L,G (kotimaisuus 76,4%, lähiruoka 46%)
Savuporo-aurajuustokeitto L,G
Sinisimpukkasalaatti M,L,G,*
Seitan-kebabsalaatti M,L,VE,*
Perjantai 21.2
Jauheliha-perunasoselaatikko L,G (kotimaisuus 90,5%, lähiruoka 38%)
Pinaatti-nokkoskeitto L,G,*
Fetasalaatti L,G,*
M=maidoton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, G=gluteeniton, VE=Vegaaninen,
*=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto