Maanantai 13.9
Broileripasta (L)
Lihapyörykkäsalaatti (G,*)
Tiistai 14.9
Kebabkiusaus (L,G)
Bataatti-savujuustokeitto (VL,G)
Savulohisalaatti (L,G,M,*)
Raejuustosalaatti (L,G,*)
Keskiviikko 15.9
Lohipasta (L) kotimaisuus 71,7%, lähiruoka <30%
Vihannespasta (L) kotimaisuus 60,2%, lähiruoka<30%
Kana-caesarsalaatti (L,*)
Torstai 16.9
Currykanavuoka (G) kotimaisuus 58,4%, lähiruoka <30%
Metsäsienikeitto (L,G)
Makrillisalaatti (L,G,M,*)
Polar-juustosalaatti (L,G,*)
Perjantai 17.9
Kinkkupasta (L)
Juustosalaatti (L,G,*)
M=maidoton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, G=gluteeniton, VE=Vegaaninen,
*=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto