Maanantai 30.8
Tulinen broileripasta (L) kotimaisuus 48,5%, lähiruoka <30%
Katkarapukeitto (L,G)
Kebabsalaatti (M,L,*)
Tofu-pähkinäsalaatti (L,M,G,VE,*)
Tiistai 31.8
Texmexvuoka (L,G) kotimaisuus 53,8%, lähiiruoka <30%
Savulohisalaatti (L,G,M,*)
Cheddarsalaatti (L,G,*)
Keskiviikko 1.9
Herkkusienipasta (L,M,VE)
Savuporo-aurajuustokeitto (L,G)
Juusto-kananmunasalaatti (L,G,*)
Torstai 2.9
Lohikiusaus (L,G) kotimaisuus 95,7%, lähiruoka 95%
Savuporo-leipäjuustosalaatti (L,G,*)
Leipäjuustosalaatti (L,G,*)
Perjantai 3.9
Kinkku-pekonipasta (L) kotimaisuus 36%, lähiruoka<30%
Tonnikalasalaatti (L,G,M,*)
M=maidoton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, G=gluteeniton, VE=Vegaaninen,
*=Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ateriavaihtoehto