FRANK

 

Kuka Frank?

Frank on opiskelijoiden oma etupalvelu, joka kokoaa yhteen paikkaan kaikki Suomen opiskelija-alennukset. Etupalvelun lisäksi Frank tuottaa valtakunnallista korkeakouluopiskelijoiden opiskelijakorttia yhteistyössä Elisan kanssa. Frankin omistavat yhdessä valtakunnalliset opiskelijajärjestöt SLL, SAKKI, SAMOK ja SYL sekä KILROY.


Kenelle?

Frankin etuja pääsevät hyödyntämään ihan kaikki Suomen opiskelijat: niin lukiolaiset, ammattikoululaiset, ammattikorkeakouluopiskelijat kuin yliopisto-opiskelijatkin. Ainut vaatimus on oman opiskelijajärjestön, tässä tapauksessa LYYn, jäsenyys.


Miten?

Sivustolla on kahdenlaisia etuja; perinteisiä kivijalkaliikkeissä hyödynnettäviä myymäläetuja sekä verkkoetuja. Myymäläetuja voi hyödyntää millä tahansa voimassaolevalla opiskelijakortilla. Erillisen Frank-kortin tilaaminen ei siis ole tarpeen, vaan etuihin pääsee käsiksi myös nykyisellä voimassaolevalla Lyyra -opiskelijakortilla (=kortissa päivitetty lukuvuositarra).

Verkkoetujen hyödyntäminen sen sijaan edellyttää rekisteröitymistä Frankiin. Tällä tavoin varmistetaan, että verkkoetuja hyödyntävät ainoastaan ne henkilöt, joille edut kuuluvat. Eli opiskelijat! Rekisteröitymisen jälkeen saat näkyviin verkkoetujen kannalta olennaiset alennuskoodit kunkin edun kohdalle oikeaan sivupalkkiin. Rekisteröidyttyäsi saat myös kuukausittain Frankin uutiskirjeen. Rekisteröidy siis kipinkapin Frankkiin klikkaamalla banneria alapuolelta!