Tule tekemään LYYn Speksiä!

11.09.2014

 

LYY Speksi tulee taas!

 

Keväällä 2015 toteutetaan järjestyksessään kolmas Lapin Yliopiston Ylioppilaskunnan Speksi. Kiitos aktiivisten tekijöiden ja ennen kaikkea runsaslukuisen yleisön, Speksi on vakiinnuttamassa paikkansa vuotuisena perinteenä, jolle on kysyntää myös täällä Rovaniemellä. Mikäli Speksi on sinulle vielä suuri tuntematon, löydät lisätietoja osoitteesta www.lyyspeksi.com.

 

Nyt etsimmekin uusia, innostuneita ja aktiivisia tekijöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan tämän vuoden Speksiä. Tässä vaiheessa haemme erityisesti jäseniä tuotantoryhmään ja käsikirjoitukseen, sekä ohjaajaa. Jokaisesta tehtävästä on mahdollisuus ansaita opintopisteitä riippumatta tiedekunnasta tai pääaineesta. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi projektijohtamisesta, markkinoinnista, yritysyhteistyöstä tai projektin talouden hallinnoinnista, ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan luomaan yhtä kevään puhutuimmista projekteista! Yhdessä tekemällä pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

 

Speksikkäin terveisin, Teemu Ollonen puh. 0466575940 tollonen@ulapland.fi

 

Ps. Näyttelemisestä, soittamisesta tai tanssista kiinnostuneet, malttia! Casting tullaan järjestämään myöhemmin loppuvuodesta ja siitä ilmoitetaan erikseen tarkemmin!