Sanna Juutinen LYYn pääsihteeriksi

27.08.2014

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on valinnut kokouksessaan 26.8.3014 Sanna Juutisen pääsihteerin sijaiseksi Laura Kantomaan jäädessä äitiysvapaalle. Juutinen on viittä vaille valmis hallintotieteen maisteri Lapin yliopistosta. Ylioppilaskunta on Juutiselle entuudestaan tuttu organisaatio, sillä hän ollut aktiivinen järjestötoimija koko opintojensa ajan, toimien mm. ainejärjestönsä Remburssi ry:n puheenjohtajana sekä Lapin yhteiskunta-alan ylioppilaissa.

 

Juutinen vakuutti edustajiston jäsenet talous- ja hallinto-osaamisellaan sekä kiinnostuksellaan opiskelijoiden asioita ja edunvalvontaa kohtaan. Juutisella on myös kokemusta henkilöstöhallinnosta. Uusi pääsihteeri pääsee heti työnsarkaan kiinni, sillä LYYn toimistolla on meneillään vuoden kiireisin aika. Lukuvuoden aluksi starttasi myös LYYn 35-vuotisjuhlavuosi, mikä tuo mukavaa lisävipinää loppu vuoteen.

 

Uudet haasteet Juutinen ottaa innoissaan vastaan, “olen todella mielissäni että saan jatkaa järjestöissä tekemääni työtä opiskelijoiden hyväksi ylioppilaskunnassa, pääsihteerin toimi tuo mukanaan monipuoliset työtehtävät joissa pääsen käyttämään hyväksi myös opintojen kautta hankittua osaamista”. Uusi pääsihteeri aloittaa toimessaan välittömästi perehdytyksen merkeissä. Toimessaan hän jatkaa ainakin toukokuuhun 2015.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Laura Kantomaa/Sanna Juutinen, paasihteeri@lyy.fi 040 578 4207

Edustajiston puheenjohtaja Ville Luotola, ville.luotola@lyy.fi 0400 632540