Oletko sinä LYYn seuraava järjestö- ja viestintäasiantuntija? - Hae nyt!

10.08.2018

JVA_banneri.jpg


Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa
 

 

Järjestö- ja viestintäasiantuntijaa   

 

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 30.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on osa- aikainen, vähintään 25h/viikko. Kiireaikoina (maaliskuu, huhtikuu, elokuu, syyskuu) työtunnit ovat olleet 37,5h/viikko.  
 

Tarjoamme innostavan, monipuolisen ja luovan työn ylioppilaskunnan ja opiskelijatoiminnan ytimessä. Järjestö- ja viestintäasiantuntijan työtehtäviin kuuluu ylioppilaskunnan kulttuuri- ja järjestötoiminta ja sen kehittäminen. Hän on omalla panoksellaan turvaamassa opiskelijoiden hyvinvointia sekä vastaa LYYn viestinnästä ja sen kehittämisestä. Järjestö- ja viestintäasiantuntija on myös mukana tekemässä ylioppilaskunnan jäsenpalvelua. 
 

Järjestö- ja viestintäasiantuntijan tärkeimmät sidosryhmät ovat Lapin yliopiston opiskelijajärjestöt ja paikalliset kulttuuri- ja viestintätoimijat. Työtehtävässä pääsee verkostoitumaan sekä luomaan suhteita, joista on tulevaisuudessa taatusti hyötyä. 
 

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, uudesta innostuva ja joustava. Työ tapahtuu pääsääntöisesti virka-aikana, mutta se saattaa sisältää työtä myös iltaisin ja viikonloppuisin. 
 

Edellytämme hakijalta: 

  • korkeakouluopintoja,  

  • tuntemusta opiskelijakentästä,  

  • kokemusta tapahtumien tuottamisesta,  

  • hyviä viestintätaitoja sekä  

  • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää suullista sekä kirjallista englannin kielen taitoa. 
     

Katsomme hakijan eduksi taloushallinnon osaamisen sekä kokemuksen asiakaspalvelutyöstä. 

 

Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Osa-aikaisena työaika on vähintään 25 tuntia viikossa ja pohjapalkka määräytyy ylioppilaskuntien työehtosopimuksen III-palkkaluokan mukaan. Lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työtunneista kiireaikoina sovitaan yhdessä työntekijän kanssa, palkkaus sen mukaisesti. 

 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossasähköpostitse osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Hakemuksen liitteeksi tulee toteuttaa lyhyt vapaamuotoinen video, jossa vastataan seuraavaan kysymykseen: 
 

  • Millaisen järjestö- ja viestintäasiantuntijan LYY sinusta saisi?  
     

Hakemus liitteineen tulee olla perillä viimeistään perjantaina 24.8.2018 klo 12.00, otsikkoriville maininta Järjestö- ja viestintäasiantuntija. Videon voi toimittaa myös muulla sovitulla tavalla. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. 
 
Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään maanantaina 27.8 tai tiistaina 28.8. 
 
Valinnan järjestö- ja viestintäasiantuntijasta tekee LYYn hallitus. 

 

Lisätietoja 

Puheenjohtaja Anni-Sofia Sihvo, puheenjohtaja(at)lyy.fi045 137 9026 

Järjestö- ja viestintäasiantuntija Alesi Lindqvist, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi, 045 138 4192