Lyytiset viikolle 9 // LYY´s weekly newsletter briefly in english below

24.02.2015

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

Sisältö:

 

-          LYYn toimiston aukioloajat

-          Eilan Puodin aukioloajat

-          LYY hakee järjestösihteeriä

-          Hae yliopistokollegion varajäseneksi

-          Vastaa LYYn liikuntakyselyyn

-          Wanted: International tutor 2015-2016

 

 

LYYn toimiston aukioloajat

Toimisto on avoinna ma - to klo 12-15.

 

Eilan Puodin aukioloajat

Avoinna ma - to klo 10-15 ja pe klo 10-14.

 

LYY hakee järjestösihteeriä

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. Järjestösihteeri vastaa ylioppilaskunnan kulttuuri- ja järjestötoiminnasta. Hänen tärkeimpiä tehtäviään on suunnitella ja toteuttaa ylioppilaskunnan erilaisia projekteja ja tapahtumia, toimia monipuolisesti ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tukena sekä vastata ylioppilaskunnan viestinnästä ja tiedotuksesta. Järjestösihteeri pitää yhteyttä ylioppilaskunnan sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin. Hän osallistuu jäsenistölle suunnattujen palveluiden toteuttamiseen sekä järjestöjen kouluttamiseen. Tehtävään kuuluu myös jäsenpalvelua.

 

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työ tapahtuu pääsääntöisesti virka-aikana, mutta työ saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.
Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää nuorekkaassa, virkeässä ja rempseässä työyhteisössä.

 

Lue koko hakukuulutus täältä.

 

Hae yliopistokollegion varajäseneksi

Yliopistokollegio päättää muun muassa yliopiston hallituksen jäsenten määrästä ja heidän toimikautensa pituudesta. Kollegio valitsee hallituksen ulkopuoliset jäsenet ja vahvistaa muut yliopistoyhteisön valitsemat hallituksen jäsenet. Kollegio myös vahvistaa yliopiston tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Yliopistokollegioon kuuluu 24 jäsentä ja 24 varajäsentä. Jäsenistä kahdeksan edustaa opiskelijoita. Yliopistokollegion opiskelijajäsenten toimikausi on kahden vuoden mittainen; 1.1.2014–31.12.2015.

Lue lisää.

 

Vastaa LYYn liikuntakyselyyn 13.3. mennessä

Kyselyn tarkoitus on saada kattava kuva korkeakoululiikunnan sporttipassin kautta tarjoamista liikuntapalveluista. Kyselyn perusteella korkeakoululiikunnan toimintaa myös pyritään kehittämään nykyistä paremmaksi.

Löydät kyselyn täältä.

 

Wanted: International tutor 2015-2016

Haluatko tutustua uusiin kansainvälisiin opiskelijoihin ja auttaa heitä pääsemään opinnoissaan alkuun? Hae kansainväliseksi tuutoriksi! Kv-tuutorin tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpito opiskelijoihin ennen heidän saapumistaan, opiskelijoiden vastaanotto sekä arkipäivän asioissa auttaminen lukukauden alussa. Kv-tuutoreille järjestetään koulutus huhti-toukokuussa ja työstä maksetaan pieni palkkio.

 

Lisätietoa tuutoroinnista ja sähköinen hakulomake löytyvät täältä. Haku päättyy 31.3.2015.

 

Lisätietoja kv asiain toimistosta (international.relations@ulapland.fi)


*********************

Briefly in English

 

LYY´s office´s opening hours

Mon – Thu 12 noon – 3 pm.

 

Eilan Puoti´s opening hours

Mon – Thu 10 am – 3 pm.

Fri 10 am – 2 pm.

 

Wanted: International tutor 2015-2016

Would you like to get to know the new international students and help them get started in their studies? Become and international tutor! A tutor’s tasks include being in touch with the students before their arrival in Rovaniemi, meeting them upon their arrival and helping with everyday issues at the beginning of the semester. Training will be arranged for the new tutors in April/May and you will receive a small reward for your work.

 

You can read more about tutoring and fill in an online application at www.ulapland.fi/tutor.
The application deadline is March 31st, 2015.

 

More information from the International Relations Office (international.relations@ulapland.fi)


*********************

Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestosihteeri(at)lyy.fi