Lyytiset viikolle 44 // LYY's weekly newsletter briefly in English below

26.10.2018

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

Sisältö

  • Lapin yliopiston F-siipi osittain suljettu 29.10.-2.11.
  • LYYn toimisto palvelee Ahkiomaantiellä!
  • Edustajiston kokous 30.10.
  • Rekrymessut 31.10.
  • Vaikuta kesäopintoihin kyselyn avulla!
  • Kerro, miltä uusi kansainvälistymisen viestintäilme näyttää!
  • Lyytiset Radio Säteilyssä!
  • Anna palautetta LYYn palautekanavassa
  • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
  • LYYn sauna vuokrattavissa

 

Lapin yliopiston F-siipi osittain suljettu 29.10.-2.11.

Agora ja sen yhteydessä olevat tilat ovat poissa käytöstä 29.10.-2.11.2018

Arktinen neuvosto ja ulkoministeriö järjestävät Taiteiden tiedekunnan tiloissa F-siivessä Arktisen neuvoston virkamieskomitean kokouksen 29.10.-2.11.2018. Tuona aikana F-talon ensimmäisen kerroksen tiloista Agora ja ravintola Petronella sekä F-Hub, hiljainen lukusali, videostudio ja F1056 ovat kokonaan suljettu ja rauhoitettu pois muusta kuin kokouskäytöstä.

Viikolla koko F-talo on suljettu ilta- ja yöaikaan, eikä tiloihin pääse kulkuavaimella. Talon täyssulku on klo 20.00-7.30. Kulku sisälle F-taloon ja sen kerroksiin tapahtuu F5-ulko-oven ja sen vieressä olevan portaikon ja hissin kautta. (Ovi on sama, mistä kuljetaan taloon normaalisti ilta-aikaan.) Oven aukaisuun tarvitset kulkuavaimesi.

Voit lukea lisää suoraan Ulapalla -sivustolta Facebookista!

 

Lisätietoja: Ulapalla – Lapin yliopistoyhteistön vuorovaikutuskanava, ulapalla(at)ulapland.fi

 

LYYn toimisto palvelee Ahkiomaantiellä!

Lapin yliopistolla tapahtuvan Arktisen neuvoston virkamieskomitean kokouksen johdosta LYYn toimisto palvelee viikon 44 ajan jälleen Ahkiomaantien toimistolla. Aukioloajat ovat seuraavat: Tiistaisin kello 12-14, keskiviikkoisin kello 9-11 ja torstaisin 12-14. Toimisto siirtyy jälleen F-siipeen viikolla 45.Toimisto palvelee muina aikoina sopimuksen mukaan. (lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670).

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Edustajiston kokous

Edustajisto kokoustaa LS05 Lapin yliopistolla 30.11. kello 15:00-18:00. Esityslistalla muun muassa opiskelijaedustajien valinnat yliopiston hallitukseen, tiedekuntaneuvostoihin ja muutoksenhakulautakuntaan.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja: Edustajiston puheenjohtaja, epj(at)lyy.fi

 

Rekrymessut 31.10.

LYY järjestää yhdessä ainejärjestöjen kanssa rekrymessut jäsenilleen!

Esittäytymässä on eri alojen toimijoita sekä työnantaja- että työntekijäpuolelta. Tarjolla on mahdollisuus luoda hyödyllisiä kontakteja tulevaisuutta varten sekä oppia millaisia osaamisen taitoja eri aloilla tällä hetkellä työelämässä kaivataan. Joten jos esimerkiksi mietit jo ensi kesän työ- tai harjoittelupaikkoja, tule tapaamaan työnantajat, jotka tahtovat kiinnittää tulevaisuuden huippuosaajansa jo opiskeluvaiheessa.

Tarjolla on työelämän kontaktien lisäksi apua myös urasuunnitteluun ja työnhakuun. Joten sillä ei ole väliä tiedätkö vai etkö tiedä, mitä haluat valmistumisen jälkeen tehdä, näiltä messuilta löydät työkaluja oman tulevaisuutesi suunnitteluun jo opintojesi aikana. Älä siis jätä tilaisuutta käyttämättä. 

 

Lisätietoja: edunvalvonta-asiantuntija Antti Eteläaho edunvalvonta(at)lyy.fi, p. 045-1384190.

  

Vaikuta kesäopintoihin kyselyn avulla!

Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto kehittävät yhteisiä ympärivuotisen oppimisen mahdollisuuksia osana Lapin korkeakoulukonsernin (LUC) kehittämistä.

Yhtenä osa-alueena on kesäajan opiskelumahdollisuuksien monipuolistaminen. Tällä kyselyllä haluamme kuulla teidän tarpeita ja mietteitä kesäajan opinnoista ja opiskelusta.

 

Vastaamalla tähän kyselyyn autat korkeakouluasi kehittämään kesäajan opintojen sisältöjä, toteutustapoja ja tukipalveluita. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Vastaaminen vie muutaman minuutin. Vastaamaan pääset tästä. Vastausaika kyselyyn päättyy 30.11.2018. Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kaksi S-ryhmän 30 € lahjakorttia (1kpl per korkeakoulu). Jos haluat osallistua arvontaan jätä kyselyn loppuun sähköpostiosoitteesi. 

 

Lisätietoja: projektipäällikkö Kaisa Lammi, LUC2020 Opintopolkujen ja opintojen sisältöjen kehittäminen, kaisa.lammi(at)lapinamk.fi | kaisa.lammi(at)ulapland.fi

suunnittelija Laura Ylinampa, LUC2020 Opintopolkujen ja opintojen sisältöjen kehittäminen, laura.ylinampa(at)ulapland.fi 

 

Kerro, miltä uusi kansainvälistymisen viestintäilme näyttää!

Kansainvälistymispalvelut ovat kehittämässä Lapin korkeakoulujen kansainvälistymismahdollisuuksien markkinointia, jotta kansainvälistymisestä ja sen eri muodoista viestiminen tavoittaisi opiskelijat aiempaa paremmin. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 7 minuuttia ja pääset vastaamaan täällä!

 

 Lisätietoja: Lisätietoja: KV-palvelut, outgoing(at)ulapland.fi

 

Lyytiset Radio Säteilyssä!

LYYTISET valtaavat uuden kanavan ja saapuvat radioaalloille!

LYYn viestintäsektoria puhututtaa esimerkiksi, MITÄ on Lovisassa ruokana, ja oliko se hyvää? MISSÄ edunvalvonta luuhaa? ja MILLOIN on seuraavat bileet? Kuuntele siis Radio Säteilyä, ja pysy ajantasalla!

Radiossa: 89.00MHz, Netissä: www.radiosateily.fi

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Anna palautetta LYYn palautekanavassa

LYY on luonut anonyymin palautekanavan, joka on kaikille avoin. Voit antaa ylioppilaskunnalle palautetta tai kysyä mieltä askarruttavasta asiasta joko ottamalla yhteyttä henkilökohtaisesti tai palautelomakkeen kautta. Voit lukea lisää ja jättää oman palautteesi täällä.

 

Lisätietoja: Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.
Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

F-wing partly closed during 29.10.-2.11.

The Arctic Council and the Ministry for Foreign Affairs organizes a meeting in Agora Hall and its surrounding premises on 29.10. -2.11.2018 (F-wing, Faculty of Arts). During that time Agora hall and its surrounding premises are out of normal use and access to them is prohibited / blocked. Arrangements will be made on Monday 29.10. Entrance to F-building classrooms and offices etc. will not be through Agora. Also lift at Agora will be out of use. Photographing etc. of the meeting is not allowed. We apologize for the inconvenience and thank you for your cooperation.  

 

More information: Ulapalla – University of Lapland’s interaction channel, ulapalla(at)ulapland.fi

 

Student union’s customer service at Ahkiomaantie!

Due to the meeting of Arctic Council and the Ministry for Foreign Affair’s at F-wing, student union’s customer service is at the office, Ahkiomaantie 23. Student union’s office hours are following: Tuesday at 12-14, Wednesday 9-11, Thursdays 12-14. Student union’s customer service is again at F-wing after week 44. Meeting times can be agreed (lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670)

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestosihteeri(at)lyy.fi

  

 

Give feedback on Student union’s feedback channel

Student union has created a feedback channel, which is open to everyone. On the channel, you can tell your thoughts anonymously and ask anything. You can contact us personally or via feedback form. Leave your feedback here.

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestosihteeri(at)lyy.fi

 

Rent LYY’s Sauna for your parties

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info from our website or jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi