Lyytiset viikolle 43 // LYY´s weekly newsletter briefly in english below

19.10.2015

Lyytiset_v2-02.jpg

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.


Sisältö:

 

-          LYYn toimiston uudet aukioloajat

-          Eilan Puodin aukioloajat

-          Edustajistovaalit 2015

-          Vaalipaneeli ravintola Petronellassa to 22.10. klo 14

-          Vaalisauna aka paneelin jälkilöylyt LYYn saunalla to 22.10. klo 18

-          PubiDebaatti Bar Bullissa ke 28.10.

-          Vaalitori yliopiston pääaulassa ma 2.11.

-          Vaalivalvojaiset Bar Bullissa ke 4.11. klo 18

-          Hae vaalitoimitsijaksi edarivaaleihin

-          Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi

-          LYYn Kehyviikko on pian täällä!

-          Keskustelua lapsiparkista

-          Eilan Puoti lopettaa toimintansa

-          Vuokraa LYYn sauna syyskarkeloitasi varten

-          Sporttipassi

 

 

LYYn toimiston uudet aukioloajat

LYYn toimisto on auki ti klo 12-15, ke klo 9-12 ja to klo 12-15.

 

Eilan Puodin aukioloajat

Eilan Puoti on auki ma-to klo 9-15, pe klo 9-14.

Eilan Puoti lopettaa toimintansa 28.10.2015.

 

Edustajistovaalit 2015

Ylioppilaskunnan edustajistovaalit järjestetään jälleen tänä syksynä ja vaalien ennakkoäänestys järjestetään 27.-28.10.2015 ja varsinainen vaali 3.-4.11.2015. Äänestyspisteitä tulee olemaan sekä yliopiston pääaulassa että päärakennuksen F-siivessä. Molemmat äänestyspisteet ovat auki kaikkina äänestyspäivinä kello 9-17. Lisätietoja edustajistovaaleista ja ehdokaslista kokonaisuudessaan löytyy LYYn nettisivuilta www.lyy.fi/edustajistovaalit.

 

Vaaleista kiinnostuneet voivat osallistua seuraaviin ylioppilaskunnan järjestämiin vaalitapahtumiin:

 

Vaalipaneeli ravintola Petronellassa to 22.10. klo 14

Vaalisyksyn kuumottavin keskustelu! Linjataan LYYn linjoista ja käydään päräyttävää keskustelua. Tule mukkaan kuulemmaan – kuivasta nimestä huolimatta saatat yllättyä positiivisesti!

 

Vaalisauna aka paneelin jälkilöylyt LYYn saunalla to 22.10. klo 18

LYYn Saunaklubi kokoontuu toisen kerran torstaina 22.10.2015. Lauteet narisevat klo 18:00 alkaen jälleen ylioppilaskunnan saunatilalla (Hallituskatu 20 D)! Tällä kertaa Saunaklubin teema on "Vaalisauna" pian koittavien edustajistovaalien henkeen. Vaalisaunaan voit tulla siis juttelemaan edarivaaleista tai vain nauttimaan löylyn lämmittävästä vaikutuksesta. Lissää löylyä!

#lyynsaunaklubi #edarivaalit #värikäslyy #lyynedari

Lisätietoja sähköpostitse paasihteeri(at)lyy.fi tai Facebook-eventistä https://www.facebook.com/events/1633516710230658/#.

 

PubiDebaatti Bar Bullissa ke 28.10.

Ennakkoäänet on annettu ja nyt on aika lyödä pökköä pesään! Tässä herskyväksikin yltyvässä debatissa ryhmät pääsevät antamaan parastaan, mitä heillä on tarjota LYYlle? Jos et vielä ehtinyt ääntäsi antaa, nyt on tilaisuus valita parhaat ehdokkaat päältä!

 

Vaalitori yliopiston pääaulassa ma 2.11.

Lisää tietoja myöhemmin, mutta laita nyt jo päivämäärä ylös!

 

Vaalivalvojaiset Bar Bullissa ke 4.11. klo 18

Vaalihuuma saavuttaa lopullisen huipentumansa! Kuka on vaalivoittaja, kuka otti torjuntavoiton, kuka voitti, kuka menetti? Tule ja koe tunnelma suoraan paikanpäällä.

 

Hae vaalitoimitsijaksi edarivaaleihin

Lapin yliopiston ylioppilaskunta hakee vaalitoimitsijoita loka-marraskuussa 2015 järjestettäviin edustajistovaaleihin. Palkkioksi työstä vaalitoimitsija saa lounaslippuja Kahvila Lovisaan. Ennakkoäänestys pidetään 27.-28.10.2015 ja varsinainen vaali 3.-4.11.2015. Vaalitoimitsijat huolehtivat äänestyspäivinä äänten vastaanottamisesta. Vaalitoimitsijoiksi tarvitaan vähintään 20 henkilöä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri(at)lyy.fi, p. 040-578 4207.

 

Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi

Hallopedit eli hallinnon opiskelijaedustajat ovat ylioppilaskunnan valitsemia edustajia yliopiston toimielimiin. He edustavat itsensä lisäksi koko opiskelijakuntaa. Hallopediksi voi hakeutua avoimessa haussa kuka tahansa yliopiston opiskelija. Haku on käynnissä 30.10.2015 klo 15 asti.

Lisätietoja LYYn nettisivuilta http://lyy.fi/ajankohtaista/uutiset/hae-opiskelijaedustajaksi1/

 

LYYn Kehyviikko on pian täällä!

Lapin yliopiston ylioppilaskunta on mukana Suomen ylioppilaskuntien liiton koordinoimassa kehitysyhteistyöviikkohankkeessa, joka järjestetään vuonna 2015 26. - 30. lokakuuta. Tämän vuoden teemana on "Suomalaisten vastuu globaalissa maailmassa". Kehyviikolla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ja ohjelma löydät täältä: http://lyy.fi/lyyn-kehyviikko/viikon-ohjelma/.

Lisätietoja: facebookista https://www.facebook.com/kehyviikkoLYY?fref=ts tai kehykoordinaattori akassi(at)ulapland.fi.

 

Keskustelua lapsiparkista

Isoimmilla yliopistoilla oleva lapsiparkki-malli ja sen mahdollinen toteuttaminen Lapin yliopistossa on ollut keskustelussa syksyn aikana. Kokoonnumme keskustelemaan lapsiparkki-asiasta LYYn toimistolle maanantaina 19.10 klo 14.30.

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta sekä muista opiskelevien lapsiperheiden asioista!

Jos et pääse paikalle, mutta asia koskettaa sinua, niin ole hyvä ja lähetä ajatuksiasi edunvalvonta-asiantuntijalle sähköpostitse: edunvalvonta(at)lyy.fi

 

Eilan Puoti lopettaa toimintansa

Eilan pyörittämä puoti lopettaa toimintansa keskiviikkona 28.10.2015. Puodissa on paraikaa menossa alennusmyynnit eli toimistotarvikkeita lähtee halpaan hintaan. Mars, mars Puotiin, kun sinne vielä pääsee!

Lisätietoja sähköpostitse lovisa(at)lyy.fi.

 

Vuokraa LYYn sauna syyskarkeloitasi varten

Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten koko kesän ajan. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi hintaan 100 € / ilta. Muille vuokraajille sauna lämpiää hintaan 150 € / ilta / sunnuntaista torstaihin ja 200 € / ilta / perjantaista ja lauantaihin. Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.

Lisätietoja: www.lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ tai sauna(at)lyy.fi

 

Sporttipassi

Sporttipassilla saat kaikki korkeakoululiikunnan palvelut käyttöösi. Palveluvalikoimassa on monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja, palloiluvuoroja sekä kuntosalivuoroja. Passin hinta on koko lukuvuodelle 35 euroa tai 25 euroa pelkästään syys- tai kevätlukukaudelle. Voit noutaa Sporttipassi-tarrasi maksukuittia vastaan (,jonka voit näyttää vaikkapa älypuhelimeltasi) joko Eilan Puodista tai LYYn toimistolta. Ajankohtaiset tiedot Sporttipassista ja liikuntatarjonnasta sekä maksuohjeet löydät Rovaniemen korkeakoululiikunnan nettisivuilta à http://www.luc.fi/Suomeksi/LUC-Sport/Hyvinvointi-ja-liikunta.

 

 

*********************


Briefly in English

Opening hours of the Student Union’s office and Eila’s Puoti

Student union’s office is open as follows:

Tuesday at 12 noon – 3 pm

Wednesday at 9 am – 12 noon

Thursday at 12 noon – 3 pm

 

Eila’s Puoti is open as follows:

from Monday to Thursday at 9 am – 3 pm, Friday at 9 am – 2 pm

 

Rent LYY’s Sauna for your parties

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info: http://lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ or edunvalvota(at)lyy.fi


*********************

Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestosihteeri(at)lyy.fi