Lyytiset viikolle 40 // LYY's weekly newsletter in English below

27.09.2019

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

Sisältö

 • LYYn vuosijuhlaviikon tapahtumat 30.9.-5.10.
 • LYYn asiakaspalvelun aukioloajat
 • LYY hakee hallinnon opiskelijaedustajia
 • Edustajistovaalit 2019
 • Vuosijuhlaseminaari 30.9.: ”Vaikutanko muuttuvassa maailmassa?”
 • LYY goes Kari Tapio 1.10.
 • Ehdokasasettelutori 2.10.
 • Karaoke Championship 2.10.
 • LYY XL vuosijuhla ja jatkot 5.10.
 • Sporttipassilaisille syksyn superetuna YOGOBE- verkkojoogapalvelu!
 • Radio Säteily palaa aalloille marraskuun 1. päivä! Oletko mukana aaltojen valtauksessa?
 • Hot For Teacher 2.10.
 • Haetaan väittelytaitojen kehittämisestä kiinnostuneita opiskelijoita
 • Anna palautetta LYYn palautekanavassa
 • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
 • LYYn sauna vuokrattavissa          

 

LYYn vuosijuhlaviikon tapahtumat 30.9.-5.10.

 

 

 

LYYn asiakaspalvelun aukioloajat

Lapin yliopiston ylioppilaskunta palvelee Lapin yliopistolla, F-siivessä asiakaspalvelupisteellään seuraavasti:

 • Ti - To kello 12-14

Muina aikoina ylioppilaskunta palvelee osoitteessa Ahkiomaantie 23B. Otathan tällöin etukäteen yhteyttä: lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670.

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija Meri Forsman, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

LYY hakee hallinnon opiskelijaedustajia

Lapin yliopistoon tarvitaan suuri määrä opiskelijoiden edustajia erilaisiin tehtäviin. Opiskelijaedustajien toimikaudet yliopiston toimielimissä alkavat 1.1.2020.

Hakuaika päättyy torstaina 24.10.2019 klo 23.59. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon!

Hallopedit eli hallinnon opiskelijaedustajat ovat ylioppilaskunnan valitsemia edustajia yliopiston toimielimiin. He edustavat itsensä lisäksi koko opiskelijakuntaa. Hallopediksi voi hakeutua avoimessa haussa kuka tahansa yliopiston opiskelija.

Hallopedit ovat täysivaltaisia toimielintensä jäseniä ja vaikuttavatkin siihen, millaista opiskelu ja tutkimus yliopistossa tulevaisuudessa on. Heitä tuet parhaiten antamalla palautetta tai lähtemällä itse vapaaehtoiseksi.

Sähköiset hakemukset toimitetaan osoitteeseen hakemukset@lyy.fi.

Paperiset hakemukset osoitteeseen Ahkiomaantie 23 B, 96300 Rovaniemi.

Lue lisää täältä!

 

Lisätietoja: edunvalvonta-asiantuntija Aatu Puhakka edunvalvonta(at)lyy.fi, p. 045-1384190

 

 

Edustajistovaalit 2019

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on ylioppilaskunnan korkein päättävä elin. Nykyisen edustajiston toimikausi päättyy 30.11.2019 ja uusi edustajisto aloittaa kaksivuotiskautensa 1.12.2019. Edustajistoon valitaan 20 edustajaa ja 20 varaedustajaa. Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston vaalit järjestetään keskiviikkona 6. marraskuuta 2019, ennakkoäänestyksien asettuessa 31.10.- 1.11.2019 ja 4.-5.11.2019 välisille ajoille.

Ehdokkaiden tai vaaliliittojen on jätettävä vaaliasiakirjat keskusvaalilautakunnalle osoitettuna suljetussa kuoressa ylioppilaskunnan toimistoon pääsihteerille, edunvalvonta-asiantuntijalle tai järjestö- ja viestintäasiantuntijalle osoitteeseen Ahkiomaantie 23 B, viimeistään 4.10.2019 klo 12.00 mennessä. Linkin takaa löydät tiedon tarvittavista vaaliasiakirjoista.

Lue lisää edustajistovaaleista täältä!

 

Lisätietoja: Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, Janette Peltokorpi, epj(at)lyy.fi, Keskusvaalilautakunnan sihteeri, Heljä Kärnä, paasihteeri(at)lyy.fi

 

Vuosijuhlaseminaari 30.9.: ”Vaikutanko muuttuvassa maailmassa?”

Maanantaina 30.9. LYY järjestää vuosijuhlaviikkonsa kunniaksi kestävän kehityksen seminaarin, joka tuo esille erilaisia näkökulmia yhteiskuntamme toimijoista ja heidän vastuullisuudesta ympäristömme kannalta. ”Vaikutanko muuttuvassa maailmassa?” - kestävän kehityksen seminaari järjestetään kello 13-16 Lapin yliopistolla, Esko ja Asko -salissa.

Oletko miettinyt, miten sinä tai organisaatiosi voitte vaikuttaa nykypäivänä? Miten yritys, järjestö, aktivisti tai kunta voi laittaa oman kortensa kekoon muuttuvassa maailmassa?

Seminaarin aikana saamme kuulla niin yrityksen, järjestön, aktivistin kuin kunnankin ajatuksia omasta mahdollisuudestaan vaikuttaa ympäristöömme ja ilmastonmuutokseen. Tämä seminaari on kaikille avoin. Juontajana toimii Lapin ylioppilaslehden päätoimittaja.

Voit lukea lisää tapahtumasta täältä.

 

Lisätietoja: edunvalvonta-asiantuntija Aatu Puhakka edunvalvonta(at)lyy.fi, p. 045-1384190

 

 

LYY goes Kari Tapio 1.10.

Lyy Goes Kulttuuri -tapahtumasarja on ylioppilaskunnan järjestöjen yhteinen poikkitieteellinen tapa tutustua Rovaniemen kulttuuritarjontaan. Tällä kertaa ainejärjestöt Jalot Villit ja Lyhty ovat päättäneet yhdistää voimansa ja suunnata elokuviin katsomaan legendaarista Kari Tapio -elokuvaa 1.10.

Ilmoittautuminen on auki 30.9. klo 17 asti, jonka jälkeen varaamme liput ilmoittautuneille. Itse elokuvahan on tiistaina 1.10. ja alkaa klo 19.30.

Elokuvan jälkeen suuntaamme yhdessä karaokeen laulamaan Kari Tapion tunnetuimpia hittejä. Teeman mukaisesti pukeutuminen Kari Tapio-tyyliin on suotavaa :)

Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon täältä! Biorexin lipun lunastusajat ilmoitetaan myöhemmin

 

Facebook-tapahtuma

 

 

Ehdokasasettelutori 2.10.

Etsimme timantteja! Tule tutustumaan yliopiston pääaulaan torille LYYn edustajistovaalien listoihin keskiviikkona 2.10. Lapin yliopiston pääaulaan kello 11:00-13:00. Paikalla kertomassa itsestään ovat listoja koostavat tahot. Haasta heidät ja löydä itsellesi sopiva ja omiin arvoihisi nojaava lista. Lähde siis rohkeasti mukaan ehdolle!

Ehdokasasettelu päättyy perjantaina 4.10.2019 klo 12.00

Ilmoittaudu edustamasi listan kanssa torille rekrytoimaan ehdokkaita tämän lomakkeen kautta 30.9.2019 klo 23:59 mennessä täältä. Ainoastaan etukäteen ilmoittautuneille listoille on varattu pöytäpaikka Ehdokasasettelutorilta.

Lisää tietoa LYYn edustajistovaaleista löydät täältä.

Facebook-tapahtuma

 

Lisätietoja: edunvalvonta-asiantuntija Aatu Puhakka edunvalvonta(a)lyy.fi, p. 045-1384190.

 

 

Karaoke Championship 2.10.

Löytyykö sinulta karaoke-bravuuri? Oletko oikea karaokeviihdyttäjä? Punapippurissa järjestetään ensimmäistä kertaa korkeakouluopiskelijoille ja alumneille LYYn karaoken championship- kilpailu. Paikalle voi saapua joko laulamaan tai kannustamaan. Laulun ohessa voi myös nauttia tarjoushintaisia virvokkeita.

Karaoken Championship- kilpailu alkaa Punapippurissa kello 19:00 ja jatkuu aina klo 21.00 saakka. Samana iltana valitaan kolme parasta karaoke-taituria jatkoon. Lopullinen finaali on Vuosijuhlapäivänä 5.10 Pohjanhovissa. Näille huikeille jatkoon päässeille annetaan jatkolippu tapahtumaan.

Facebook-tapahtuma

 

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija Meri Forsman, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

LYY XL vuosijuhla ja jatkot 5.10.

Tänä vuonna Lapin yliopiston ylioppilaskunta täyttää pyöreät 40 vuotta! Tämän kunniaksi ylioppilaskunnan nimeämä vuosijuhlatoimikunta on järjestänyt kaksi viikkoa kestävät vuosijuhlaviikot (23.9.-5.10.) jotka huipentuvat LYY XL vuosijuhlaan.

Ylioppilaskunnan vuosijuhlaa vietetään lauantaina 5.10.2019. Tervehdysten vastaanotto kutsuvieraille alkaa klo 15:00 Keltakankaalla, Rovaniemen kauppaoppilaitoksella. Kaupungin järjestämän vastaanottotilaisuuden jälkeen siirrymme juhlapaikkaan Apukkaan, ravintola Aittaan. Varsinainen juhla alkaa kello 18:00. Vuosijuhla on jo loppuunmyyty, mutta voit osallistua juhlallisuuksiin vuosijuhlan jatkoilla, Pohjanhovissa!

LYY myy jatkorannekkeita hintaan 5€ tiistaista torstaihin (1.-3.10.) LYYn asiakaspalvelupisteellä klo 12-14. Lippu sisältää narikan. Tämä ranneke avaa sinulle ovet myös Pohjanhovin suljettuihin VIP tiloihin, minne ainoastaan vuosijuhlaan osallistuneilla on sisäänpääsymahdollisuus.

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija Meri Forsman, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

Sporttipassilaisille syksyn superetu!

YOGOBE- joogasovellus käyttöösi Sporttipassilla! Lapin korkeakoululiikunnan Sporttipassilla on nyt mahdollisuus saada ILMAISEKSI käyttöön verkkojoogapalvelu YOGOBE 31.8.2020 saakka.

Joogaedun saat helpoiten käyttöösi näin:

1. Lähetä Mikalle (mika.vettainen@lapinamk.fi) viesti, jossa kerrot haluavasi edun käyttöösi (mika.vettainen@lapinamk.fi)

2. Saat sähköpostiisi tunnukset, jolla pääset kirjautumaan verkkopalveluun www.yogobe.com/fi

3. Koodin voi aktivoida rekisteröitymisen yhteydessä syöttämällä sen Lahjakortti-kohtaan tai jos sinulla on jo olemassa olevat tunnukset, koodin aktivointi onnistuu omalla sivulla, kun käyttäjä on sisään kirjautuneena

4. Koodi oikeuttaa ilmaiseen jäsenyyteen 31.8.2020 asti. Vuosisopimuksen arvo on 199€.  Huomaathan, että koodin voi aktivoida vain kerran ja koodi on henkilökohtainen

Jos Sinulla ei vielä ole Sporttipassia, niin nyt se viimeistään kannattaa hankkia!

 

Lisätietoja Sporttipassin hankinnasta tästä linkistä.

 

 

Radio Säteily palaa aalloille marraskuun 1. päivä! Oletko mukana aaltojen valtauksessa?

Mahdollisuuden aikaikkuna on avoinna, sillä Säteilyn ohjelmahaku on auki 4.10.2019 asti. Jokainen voi hakea ohjelmaa ainejärjestöön tai opiskelijastatukseen katsomatta. Lähetyskausi ajoittuu 1.11.-22.11. ja haemme ohjelmia koko lähetyskauden ajalle. Ohjelmia voi hakea myös lyhyemmälle aikavälille, esimerkiksi vain yhden viikon ajaksi. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, radiossa puhuminen ja ohjelman käytännön tekeminen koulutetaan kaikille valituille.

Miksi kannattaa tehdä ohjelma Säteilyyn? Radio Säteily on ammattimainen opiskelijaradio, jossa oikea radiotyöskentely tulee tutuksi jokaiselle ohjelmatekijälle. Olit sitten tuleva johtaja, lakimies, tunnettu taiteilija tai alan ammattilainen, on taatusti hyödyllistä osata puhua radiossa. Säteilyllä oli myös vuonna 2019 yli 5000 kuulijaa, joten opiskelijaradio on hyvä kanava vaikuttaa, saavuttaa, hauskuttaa ja keskustella.

Tutustu hakuohjeisiin osoitteessa www.radiosateily.fi/ohjelmahaku/ ja aloita radiourasi marraskuussa!

 

Lisätiedot ja tiedustelut: radiosateily@ulalpland.fi

 

 

Hot For Teacher 2.10.

Are you Hot for Teacher?

Oletko joskus unelmoinut opettajasta? Tai kenties olevasi itse se koulun suosituin maikka? Nyt sinulla on mahdollisuus päästää sisäinen opettajasi tai oppilaasi esille! 

TAO ja Lapikas yhdessä järjestävät jo perinteeksi muodostuneet Hot for Teacher -bileet! Osoita siis rakkautesi opettajia kohtaan, pukeudu otsikon mukaisesti, ja tule mukaan juhlimaan! Bileet on tarkoitettu aivan kaikille haalarin väriin katsomatta. Etkoilla on luvassa ohjelmaa ja jatkoilla biletetään kuin kevään viimeisenä koulupäivänä! Lisätiedot lipunmyynnistä ilmoitetaan Facebook-tapahtumassa.

 

 

Haetaan väittelytaitojen kehittämisestä kiinnostuneita opiskelijoita

Oletko kiinnostunut väittelemisestä ja haluatko oppia vaikuttamaan sanoillasi? Kiinnostaisiko sinua kehittää argumentointitaitojasi ja tutustua keskustelukulttuurien eroihin ja samankaltaisuuksiin yhdessä eri maista tulevien nuorten aikuisten kanssa?

Young Mediterranean Voices (YMV) on kansainvälisen Anna Lindh -säätiön ohjelma keskustelukulttuurin ja nuorten yhteiskunnallisten vaikuttamistaitojen kehittämiseksi Euroopan ja Välimeren alueella. Ohjelman puitteissa on järjestetty nuorten aikuisten (18–25-vuotta) väittelykilpailuja ja -työpajoja eri puolilla Eurooppaa, Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa. Tänä vuonna YMV-väittelytapahtumia järjestetään ensimmäisen kerran Suomessa.

Järjestämme Lapin yliopistossa (Castrén sali, LS11) tiistaina 12.11. kello 14–16 yleisölle avoimen debattitilaisuuden, jonka teema liittyy pakolaisuuteen.

Etsimme mukaan suomalaisia väittelytaitojensa kehittämisestä kiinnostuneita 18–25-vuotiaita nuoria aikuisia.

Muut väittelijät tulevat Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maista. Väittelyyn ohjeistetaan ja siihen valmistaudutaan verkkotapaamisissa. Tilaisuuden kieli on englanti.

 

Jos kiinnostuit, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 7.10. mennessä täällä!

Itse tapahtuma on avoin yleisölle, eikä erillistä yleisöilmoittautumista ole. Tervetuloa!

 

 

Anna palautetta LYYn palautekanavassa

LYY on luonut anonyymin palautekanavan, joka on kaikille avoin. Voit antaa ylioppilaskunnalle palautetta tai kysyä mieltä askarruttavasta asiasta joko ottamalla yhteyttä henkilökohtaisesti tai palautelomakkeen kautta. Voit lukea lisää ja jättää oman palautteesi täällä.

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

 

Lisätietoja löydät täältä.

  

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.


Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

 • LYY’s 40th anniversary events
 • Student union’s opening hours of customer service
 • Student parliament elections 2019
 • Annual Ball seminar 30.9.: ”What can I do in today's world?”  
 • LYY goes Kari Tapio 1.10.
 • Nomination of Candidates fair 2.10.
 • Karaoke Championship 2.10.
 • LYY XL Annual Ball and after party 5.10.
 • Get your sport pass and download YOGOBE -yoga application!
 • Radio Säteily returns the 1st of November 2019! Are you The One to make the greatest radio programms of time?
 • Hot For Teacher 2.10.
 • Give feedback on Student union’s feedback channel
 • Rent LYY’s Sauna for your parties

 

LYY’s 40th anniversary events

 

 

 

Student Union’s opening hours of customer service

Student Union’s customer service point is open at the university, F-wing. The customer service is open:

 • Tuesday – Thursday at 12-14

If you need our services in other times, meeting times at the Student Union’s office (Ahkiomaantie 23B) can be agreed in advanced:  lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670.

 

More information: Advisor of communications and organizations Meri Forsman, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

   

 

Student parliament elections 2019

The Student Parliament elections of the Student union of the university of Lapland is coming and now's the time to act!

Student parliament is the highest decision-making body in the student union. Student parliament is elected every second year, and next elections will be held in autumn 2019. The term of the present student parliament will end on 30th of November 2019 and the new parliament will start their term on 1st of December 2019. Student parliament elections of the Student Union of the University of Lapland will be held on 6th of November 2019, advance voting on 31.10.–1.11.2019 and 4.–5.11.2019.

A person entitled to vote will be eligible to stand for election. Documents used in the elections will be available at the student union’s office, Ahkiomaantie 23 B and can be found from the student union's websites. Candidates or electoral alliances must leave election documents in a sealed envelope addressed for central election committee for the Secretary General, Adviser of Educational and Social Affairs or Adviser of Organization and Communication at the student union’s office by 12pm on 4th of October 2019.

Read more about the elections from here!

 

More information: Chair of the Central election comittee, Janette Peltokorpi, epj(at)lyy.fi, Secretary of the Central election comittee, Heljä Kärnä, paasihteeri(at)lyy.fi

 

 

Annual Ball seminar 30.9.: ”What can I do in today's world?”  

On Monday the 30th of September the student union is organizing a seminar, focused on sustainable development, called ”What can I do in today's world?”. The seminar will be held at 13-16 at the university of Lapland, Esko ja Asko -seminar hall.

Have you though about what you can do today? What a company, an organization, activist, or a town can do in today's changing world?

This seminar includes company's, organization's, activists' and towns point of view how they can affect to the environment and climate change. The seminar is open for everyone and it is in Finnish. The event will be hosted by the student paper's editor-in-chief.

Facebook event

 

More information: Adviser of Educational and Social Affairs Aatu Puhakka, edunvalvonta(at)lyy.fi

 

 

LYY goes Kari Tapio 1.10.

"Lyy Goes Kulttuuri" is an event series, where the student union's associations can meet up and enjoy culture together. This time the subject associations Jalot Villit and Lyhty are going to the MOVIES!! We are going to see Kari Tapio - movie(legendary finnish singer).

 • Movie will start at 19.30 pm
 • Sign-up closes on 30th of September at 5pm.
 • After this, we’re going to book tickets for those that have signed-up.

Book your ticket here!

We will let you know later what time you have to be at the movie theatre, do get your ticket. After the movie, we’re going to sing some Kari Tapio songs at karaoke. If you would like to dress as Kari Tapio, you can do that.

 

Facebook event

 

 

Nomination of Candidates fair 2.10.

Get to know LYY's Council of Representatives Election lists by attending Nomination of Candidates fair at the main lobby in the main campus on Wednesday 2.10. at 11-13 at the university of Lapland main hall.

Challenge the people who are assembling the lists, find the list that fits you and your values! Nomination of candidates will end on Friday the 4th of October at 12 o'clock.

Sign up for the fair here by 30.9.2019 23:59 to tell about your Representatives Election list. Only Election lists which have signed up beforehand will have a table spot at the Fair.

More information about the Student Parliament Elections you can read here.

 

More information: Adviser of Educational and Social Affairs Aatu Puhakka, edunvalvonta(at)lyy.fi

 

 

Karaoke Championship 2.10.

Do you have a karaoke bravura? Are you a real karaoke entertainer? First time ever a karaoke championship tournament for university students and alumni’s takes place in Pub Punapippuri. You can join the contest or the crowd. There are also student friendly priced drinks for sale.

The karaoke contest starts at 19.00 at Pub Punapippuri and goes until 21.00. The same night we choose three finalists. The grand finale is on 5th of October at the Annual Ball afterparty in Pohjanhovi. The finalists gets a free entry ticket to this party.

Facebook event

 

More information: Advisor of communications and organizations Meri Forsman, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

LYY XL Annual Ball and after party 5.10.

Our Student Union is celebrating its annual ball on Saturday the 5h of August. For invited guests the ceremony starts with the greetings in Rovaniemi Kauppaoppilaitos, which is located at Keltakangas at 15:00. The evening continues in Apukka, at the restaurant Aitta, where the main event starts at 18:00. After the annual ball our guests will be heading to after party, which is at Pohjanhovi.

If you didn’t get yourself a ticket to the annual ball, you can buy a wristband to Pohjanhovi afterparty! The wristband costs 5€ (includes cloakroom) and will be sold at the customer service point from Tuesday to Thursday (1.-3.10.) at 12-14. With the wristband the downstairs rooms of Pohjanhovi will be open to you as well!

 

More information: Advisor of communications and organizations Meri Forsman, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

Get your sport pass now and download YOGOBE- yoga application

As a special autumn offer you can get YOGOBE -application for free when you buy a sport pass. Offer is valid till 31st August 2020.

 

How to get one?

 1. Send an e-mail to mika.vettainen@lapinamk.fi and tell that you want to get YOGOBE
 2. You´ll get a code to sign in at www.yogobe.com/fi
 3. You have to activate your code within registration by putting the code to “giftcard” -column or if you already have working ID you are able to activate a code at your own home page when you are logged in.
 4. Code entitles you to use YOGOBE for free till 31th august 2020. The deal is worth of 199€! Please note that you can activate the code only once and that the code is personal.

If you don´t have a sport pass yet, it´s about time to get it!
More information on sport pass from here

 

 

Radio Säteily returns the 1st of November 2019! Are you The One to make the greatest radio programms of time?

Radio Säteily returns the 1st of November 2019! Are you The One to make the greatest radio programms of time? The call for English programms is opening 25th of September.

Follow our website at www.radiosateily.fi/ohjelmahaku/ and stay tuned for The Call.

Any questions? Contact us at radiosateily@ulapland.fi

 

 

Hot For Teacher 2.10.

Are you Hot for Teacher?

Have you ever dreamed of your teacher? Or maybe wanted to be the most popular educator in the school? Now’s your chance to reveal your inner teacher or student!

TAO and Lapikas are organizing the already traditional Hot for Teacher party, so show your love for teachers by joining the fun and dressing accordingly! Everyone’s welcome to the party, no matter what you’re studying.

Ticket selling times will be told later at the Facebook event.

Facebook event

 

 

Give feedback on Student union’s feedback channel

Student union has created a feedback channel, which is open to everyone. On the channel, you can tell your thoughts anonymously and ask anything. You can contact us personally or via feedback form. Leave your feedback here.

 

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

Rent LYY’s Sauna for your parties

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info from our website or jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Sing in the list:

Send message: ”SUB lyyinfo first name lastname”

To the address: listaposti(at)uapland.fi

 

Sing off the list:

Send message: “SIGNOFF LYYINFO”

To the address: listaposti(at)ulapland.fi

 

Give feedback about “Lyytiset” to the address: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi