Lyytiset viikolle 4 // LYY's weekly newsletter briefly in English below

19.01.2018

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

Sisältö

  • LYYn toimiston aukioloajat
  • LYYn hallitus 2018 järjestäytyi
  • Lapin ylioppilaskuoron koelaulut 23.1.
  • Opiskelijoiden laskiainen 13.2.
  • Glamour-sitsit 14.2.
  • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
  • LYYn sauna vuokrattavissa

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimiston päivystää viikolla 4 torstaina (25.1.) klo 12-15.

Muut ajat sopimuksen mukaan. Valitettavasti Weboodin käyttökatkon vuoksi emme voi päivystää alkuviikosta(ma-ke).

 

LYYn hallitus järjestäytyi

LYYn hallitus järjestäytyi ja jakoi vastuualueet kokouksessaan 17.1.2018. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jenny Laakkonen, jonka vastuulla on myös liikunta ja kulttuuri. Kaisa Paavolan vastuulla on kulttuuri ja kansainväliset asiat. Sosiaalipolitiikasta ja tuutoroinnista vastaa Otto Ikävalko, joka myös tukee kulttuurisektoria. Miikka-Aukusti Heiskanen vastaa koulutuspolitiikasta, työelämästä, kehitysyhteistyöstä ja ympäristöasioista. Hänen kanssaan koulutuspolitiikasta vastaa Sofia Mänty, jonka vastuulla on myös kunta- ja talousasiat.

Lisätietoja täältä.

 

Lapin ylioppilaskuoron koelaulut 23.1.

Lapin ylioppilaskuoro hakee joukkoonsa uusia jäseniä! Jos olet uuden harrastuksen tarpeessa, kaipaat elämääsi mukavaa seuraa ja hyvää meininkiä, ja laulaminen on sydäntäsi lähellä, niin olet lämpimästi tervetullut Lapin ylioppilaskuoron koelaulutilaisuuteen! Koelaulut järjestetään tiistaina 23.1 klo. 14.30 Lapin yliopistolla, F-siiven luokassa F0065. Koelauluihin saapuessasi varaudu esittämään jokin vapaavalintainen lyhyt kappale ilman säestystä.

Lisää tietoa täältä.

 

Opiskelijoiden laskiainen 13.2.

Opiskelijoiden perinteistä laskiaista vietetään Rovaniemellä laskiaistiistaina 13.2.2018. Iltapäivän aikana ohjelmassa muun muassa perinteistä talviulkoilua ja mukavaa yhdessäoloa. Lisätietoja tapahtumasta tihkuu seuraavien viikkojen aikana, joten stay tuned!

 

Glamour-sitsit 14.2.

Harmittaako ystävänpäivä? Oletko uudessa kaupungissa, jossa kumppani on liian kaukana ja ystävät vielä kauempana? Viettäisitkö kuuluisan ystävänpäivän suklaarasian ja romanttisen elokuvan kera? No et tietenkään! Tule juhlistamaan 14.2.18 Lyhdyn 35. Vuosijuhlaviikkoa sekä viettämään ystävänpäivää poikkitieteellisille Glamour- Sitseille! Poikkitieteellisiä paikkoja on vain 30kpl, joten ole nopea!

Lisätietoja täältä.

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.
Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

Opening hours of the Student Union's office

LYY’s office is open on Thursday 25th of January from 12 to 15. Due to Weboodi’s maintenance work we won’t be able to have office hours between Monday and Wednesday.

 

Student Choir audition 23.1.

The student choir of Lapland is looking for new singers! If you're looking for a new hobby and a nice group of people to sing and have fun with, we're welcoming you to the tryouts! We're holding an audition on Tuesday 23.1. at 2:30 PM in the classroom F0065 of the university's F-wing. Please prepare a short song of your choice for the audition.

More info here.

 

Shrove Tuesday 13.2.

Every year students in Rovaniemi celebrate Shrove Tuesday. This year we will have some outdoor activities and great fun together on 13th of February. More information about the event coming soon, so stay tuned!

 

Rent LYY's sauna
Student Union's Sauna is available for renting. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night from Mondays to Thursdays and 120 euros / night from Fridays to Sundays.

For non-members the price from Monday to Thursday is 100 euros / night and from Friday to Sunday 220 euros / night.

Booking happens via email to sauna(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.


More information can be found here.

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi