Lyytiset viikolle 38 // LYY's weekly newsletter briefly in English

19.09.2016

Lyytiset_v2-02.jpg

FI-EN

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.


Sisältö:

  • LYYn toimiston aukioloajat
  • LYYn palvelupiste palvelee yliopistolla
  • Tervetuloa LYYn 37. vuosijuhlille
  • LYY etsii uutta edunvalvonta-asiantuntijaa
  • Hyvinvointiviikko on käynnissä
  • Rovaniemen ensimmäinen SportAppro ti 20.9.
  • LYYn Besserwisser -ilta to 22.9. klo 18 alkaen
  • Maisteripaja ke 28.9. klo 12 alkaen
  • Open Stage -illat alkavat

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimisto on auki ti-to klo 9-15.

Muut ajat sopimuksen mukaan.

 

LYYn palvelupiste palvelee yliopistolla

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan palvelupiste yliopistolla löytyy F-siiven aulasta lasiputken vierestä. Palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-16 aina 23.9. saakka.

Lisätietoja löytyy täältä.

 

Tervetuloa LYYn 37. vuosijuhlille

LYY täyttää tänä vuonna 37 vuotta ja vuosijuhlia juhlitaan 1. lokakuuta Hotel Santa Clausissa. Juhlaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki ylioppilaskunnan jäsenet! Ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä.

Lisätietoja juhlasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

 

LYY etsii uutta edunvalvonta-asiantuntijaa

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa edunvalvonta-asiantuntijaa. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestötyön ytimessä. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa koulutus- ja sosiaalipolitiikan, opiskelijoiden työelämäasioiden, kansainvälisten asioiden ja liikunnan edunvalvonnasta. Työssäsi keskityt erityisesti Lapin yliopistossa tapahtuvaan edunvalvontaan.

Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät täältä.

 

Hyvinvointiviikko on käynnissä

Lapin korkeakoulukonsernin liikuntapalvelut järjestää joka vuosi viikolla 38 Hyvinvointiviikon, jonka aikana opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua Rovaniemen hyvinvointipalveluihin ja harrastaa koko viikon ajan eurolla erilaisia liikuntalajeja. Osa Hyvinvointiviikon ohjelmaa on myös tiistaina 20.9. oleva SportAppro, joka järjestetään Rovaniemellä ensimmäistä kertaa. Tykkää Hyvinvointiviikon Facebook-sivusta, niin tiedät, missä mennään!

 

Rovaniemen ensimmäinen SportAppro ti 20.9.

SportAppro on Lapin korkeakoulujen yhteinen liikuntapäivä, jonka aikana sinulla on mahdollisuus kiertää erilaisia urheilullisia rasteja ja kerätä rasteilta suoritusmerkkejä. Mitä enemmän liikut, sitä enemmän saat leimoja! Leimoilla voit puolestaan ansaita haalarimerkin. SportAppron aikana eniten rasteja suorittaneet palkitaan huikein tuotepalkinnoin!

Lisätietoja ja SportAppro-passin lunastusohjeet löytyvät täältä.

 

LYYn Besserwisser -ilta to 22.9. klo 18 alkaen

Oletko kävelevä nippelitiedonnappulatrivia ja sydämesi sykkii tietovisoille? Oli niin tai näin, voit tulla haastamaan joko itsesi tai muut paikalle saapuneet LYYn Besserwisser -iltaan torstaina 22.9. klo 18 alkaen. Besserwisseröinti tapahtuu LYYn saunalla, jossa voi tietovisailun ohessa käydä myös lämmittelemässä lauteilla. Tervetuloa!

Lisätietoja löytyy täältä.

 

Maisteripaja ke 28.9. klo 12 alkaen

Lapin yliopiston ja ylioppilaskunnan maisterivaiheen opiskelijoille järjestämä maisteripaja tukee maisteriopintojen käynnistymistä, etenemistä ja opintojen loppuun saattamista. Maisteripajassa avataan maisterin opintopolun eri vaiheita, opintojen solmukohtia, vaikeuksia ja voittoja sekä valmistumista ja työelämään siirtymistä. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti niille opiskelijoille, joilla opinnot ovat jumittuneet, maisteriopinnot ovat alkamassa tai piakkoin edessä. Tapahtumassa puhuu neljä alumnia, yksi jokaisesta yliopiston tiedekunnasta. Muista ilmoittautua tapahtumaan mukaan WebOodissa kahvitarjoilujen vuoksi.

Lisätietoja löytyy täältä.

 

Open Stage -illat alkavat

Open Stage on Rovaniemen ainoa vapaaseen musisointiin ja esiintymiseen perustuva yleisötapahtuma ja illat kokoavat musiikista, improvisoinnista ja esiintymistaiteesta nauttivat tahot keskelle kaupunkia. Illan aikana kenellä tahansa on mahdollisuus nousta lavalle esittämään omaa tai muiden musiikkia, runoja, monologeja, taikatemppuja, sirkustaidetta, tanssia, stand-uppia – mitä hyvänsä! Open Stagella ei haluta kangistua kaavoihin ja tyyli on vapaa. Paljon on sellaista, mitä ei vielä ole edes nähty! Open Stagen tapahtuma-areenana toimii Rockravintola Grande ja ensimmäinen ilta vietetään 21.9.2016.

Lisätietoja löytyy täältä.

 

 

*********************

 


BRIEFLY IN ENGLISH

 

Opening hours of Student Union’s office

From Tuesday to Thursday at 9 am -  3 pm.

Other meeting times can be agreed.

 

LYY opened a Service point at the University

The Student Union of the University of Lapland opened Service point at the university on 5th of September. Service point can be found in the lobby of the F building. The service point is open from Monday to Friday 10 am to 4pm.

More information can be found over here.

 

Welcome to LYY’s 37th Anniversary Party

Welcome to join and celebrate the 37-year-old Student Union of the University of Lapland! The Party is held in Hotel Santa Claus on 1st of October. Signing up for the party is on. You can find the signing up form from LYY's websites (www.lyy.fi). Deadline is on 20.9. Welcome!

 

Welcome to Open Stage Autumn Season 2016 in Grande

Open Stage is a free venue for anyone who would like to perform in front of an audience. Music, poetry, dance, stand-up, magic tricks, monologues and other forms of stage art are all welcome. Since it was first arranged in 2007, Open Stage has been seen to garner a versatile compilation of stage art under one roof in the middle of Rovaniemi. On the Stage, an array of musical instruments such as electric and electro-acoustic guitars, bass, synth, drums and several microphones are at your disposal. We'll take care of the sound system and other arrangements. You may well bring your own instrument, too, we'll plug it in in a jiffy. The first Open Stage evening is held on 21st of Sep at Restaurant Grande.

More information can be found over here.


*********************Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:

Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi