Lyytiset viikolle 23 // LYY´s weekly newsletter briefly in english below

01.06.2015

 

 

Lyytiset_v2-02.jpg

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.


Sisältö:

  • LYYn toimiston ja Eilan Puodin aukioloajat
  • Sanna Juutisen LYYn pääsihteerin sijaisuus päättyi
  • Tivolin ”huutokauppa” keskiviikkona 3.6. klo 14
  • SYL hakee hallintosihteeriä
  • Lukuvuosi-ilmoittautuminen lukuvuodelle 2015-2016 alkaa tällä viikolla
  • YTHS:n potilastietojärjestelmän käyttöönotto viikolla 24
  • Vuokraa LYYn sauna kesäkarkeloitasi varten
  • Microsoft Office 365 -palvelu nyt saatavina ilmaiseksi yliopiston opiskelijoille

 

LYYn toimiston ja Eilan Puodin aukioloajat

Toimisto on avoinna ma, ti ja to klo 12-15. LYYn toimisto on kiinni keskiviikkona 3.6.

Eilan Puoti avoinna ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-12.30.

 

Sanna Juutisen LYYn pääsihteerin sijaisuus päättyi

LYYn pääsihteerin sijainen Sanna Juutinen lopetti tehtävänsä ylioppilaskuntamme ruorissa perjantaina 29.5.2015. Sanna aloitti tehtävänsä elokuussa 2014 ja hoisi sijaisuutta innolla ja ammattitaidolla menneen lukuvuoden ajan. Hallituksen varapuheenjohtaja Janne Väätäjä linjaa värähtävällä äänellä, että ”Sannaa jää ikävä”. LYY toivottaa Sannalle paljon tsemppiä uusiin haasteisiin! Pääsihteeri Laura Kantomaa palaa töihin äitiyslomalta maanantaina 6. heinäkuuta.

Lisätietoja: paasihteeri(at)lyy.fi

 

Tivolin ”huutokauppa” keskiviikkona 3.6. klo 14

Cafe Tivolin tarina alkaa olla lopussa. Nyt on aika sulkea Tivolin ovet ja kääntää seuraava sivu Valsan toiminnassa. Tivolin irtaimisto myydään keskiviikkona klo 14-17 ”huutokaupassa”, jossa tavarat menevät ensimmäiseksi paikalle ehtivälle. Myyntiin tulee kalusteita, kuten sohvia ja baarijakkaroita, sisustusesineitä, äänentoistolaitteita ja kaikenlaista muuta baarikalustoa. Tule paikalle tekemään oma tarjouksesi palasta Tinken historiaa!

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/913210255409142/

 

SYL hakee hallintosihteeriä

Onko järjestys intohimosi ja sykkiikö sydämesi prosesseille? Eihän kätesi vapise isoimmankaan excelin edessä? Oletko saanut kehuja organisointikyvystäsi? Innostutko kehittämistyöstä? Kun muut juoksevat ympäriinsä kuin päättömät kanat, pidätkö sinä pääsi kylmänä ja homman hallussa? Jos tunnistat tästä itsesi, niin hae SYLille hallintosihteeriksi!

Lisätietoja: http://www.syl.fi/2015/05/28/syl-hakee-yleis-ja-taloushallinnosta-vastaavaa-henkiloa/?lan=finnish

 

Lukuvuosi-ilmoittautuminen lukuvuodelle 2015-2016 alkaa tällä viikolla

Yliopistolain mukaan jokaisen opiskelijan on joka lukuvuosi ilmoittauduttava joko läsnä- tai poissaolevaksi yliopiston määräämällä tavalla. Ilmoittautuminen koko lukuvuodelle ja syyslukukaudelle alkaa WebOodin alkaa tiistaina 2.6. ja pelkälle kevätlukukaudelle voit ilmoittautua 2.12. alkaen. Muistathan lisäksi, että ainoastaan läsnäolevaksi ilmoittautunut opiskelija voi saada opintotukea sekä suorituksia rekisteriin!

Lisätietoja: http://www.ulapland.fi/Suomeksi/Opiskelu/Opinto-oikeudet-ja-ilmoittautuminen/Lukukausi-ilmoittautuminen

 

YTHS:n potilastietojärjestelmän käyttöönotto viikolla 24

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä otetaan käyttöön ma 8.6.2015 uuden potilastietojärjestelmän sairauskertomusosio. Käyttöönottoviikolla (8.6.-12.6.2015) hoitoaikoja on teknisistä syistä tarjolla poikkeuksellisesti normaalia vähemmän. YTHS toivoo opiskelijoiden ymmärrystä uuden järjestelmän käyttöönotossa ja pyydämme ystävällisesti ajoittamaan mahdollisia ei-kiireellisten hoitoaikojen varauksia käyttöönottoviikon jälkeen.

 

Vuokraa LYYn sauna kesäkarkeloitasi varten!

Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten koko kesän ajan. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi hintaan 100 € / ilta. Muille vuokraajille sauna lämpiää hintaan 150 € / ilta / sunnuntaista torstaihin ja 200 € / ilta / perjantaista ja lauantaihin. Varaukset voit suorittaa sähköpostitse edunvalvonta(at)lyy.fi, tai p. 045 138 4190.

Lisätietoja: www.lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ tai edunvalvonta(at)lyy.fi

 

Microsoft Office 365 -palvelu nyt saatavina ilmaiseksi yliopiston opiskelijoille

Jokainen opiskelija on toukokuusta alkaen opintojen päättymiseen saakka oikeutettu Microsoftin Office 365 -palveluun. Nettipalveluun voi kirjautua osoitteesta http://o365.luc.fi. Kirjautuminen tapahtuu muodossa käyttäjä@ulapland.fi ja salasanana toimii oma salasana. Apua palvelun käyttöönottoon ja ongelmatilanteisiin löytyy ylpän HelpDeskiltä.

 

 

*********************


Briefly in English

LYY´s office´s opening hours

LYY´s office is open mon, tue and thu from 12 – 3 pm. LYY’s office is closed on Wednesday.

Eila’s Puoti is open mon-thu from 9 am – 4 pm and fri from 10 am – 1.30 pm.

 

Rent LYY’s Sauna during the summertime

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info: http://lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ or edunvalvota(at)lyy.fi


*********************

Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestosihteeri(at)lyy.fi