Lyytiset viikolle 19 // LYY´s weekly newsletter briefly in English below

09.05.2016

FI-EN 

 

Lyytiset_v2-02.jpg

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestosihteeri(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.


Sisältö:

  • LYYn toimiston aukioloajat
  • Tule mukaan järjestämään LYYn Kehyviikkoa
  • YTHS on suljettuna kesällä
  • Kotailta kansainvälisten opiskelijoiden kanssa ke 11.5.
  • Tukka putkella -tapahtuma torstaina 12.5.2016
  • Elonkehä-keskustelutilaisuus: taide, tiede, arktiset alkuperäiskansat ja ilmastonmuutos pe 13.5.
  • Tervetuloa kansainväliseen saunailtaan to 19.5.
  • Kulttuuritalo Korundi juhlii 5-vuotissynttäreitään
  • Hae asiakaspalvelijaksi RAY:lle
  • Opiskelijoiden vappuviikon palautekysely

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimisto on auki ti klo 9-12 ja ke klo 9-12.

Muut ajat sopimuksen mukaan.

 

Tule mukaan järjestämään LYYn Kehyviikkoa

Oletko kiinnostunut kehitysyhteistyöasioista? Tule mukaan järjestämään LYYn Kehitysyhteistyöviikkoa, jota vietetään lokakuussa 10.10.-16.10.2016. Vapaaehtoiset järjestäjät saavat monipuolista kokemusta tapahtumajärjestämisestä niin kevään kuin syksyn aikana ja tekemistä riittää kaikenlaisille tekijöille. Jokainen vapaaehtoinen saa toimestaan työtodistuksen ja tietysti aimo määrän kokemusta tapahtumajärjestämisestä. Vapaaehtoisten palaveri järjestetään torstaina 12.5. klo 10 LYYn toimistolla.

Lisätietoja löytyy täältä.

 

YTHS on suljettuna kesällä

Rovaniemen YTHS:n toimipiste on suljettuna kesällä 4.7–14.8.16 välisen ajan.

Lisätietoja YTHS:n palveluista löytyy täältä.

 

Kotailta kansainvälisten opiskelijoiden kanssa ke 11.5.

Lähde mukaan tapaamaan opiskelijoita ja opettajia Louisianan yliopistosta! Iltaa vietetään Norvajärvellä tutustuen, leikkien ja paistaen makkaraa ja lettuja. Tapahtumassa on mahdollisuus myös saunomiseen. Retki on ilmainen.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

 

Tukka putkella –tapahtuma to 12.5.2016

Tökkiikö työnhaku? Kaipaako hissipuheesi harjoitusta? Innostaako yrittäjyys? Tukka putkella –tapahtuma tarjoaa tietoa, näkemystä ja välineitä työnhakuun, oman asiantuntijuuden tunnistamiseen sekä apua yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Tule ja tuo CV:sikin!

Lisätietoja löytyy täältä.

 

Elonkehä-keskustelutilaisuus: taide, tiede, arktiset alkuperäiskansat ja ilmastonmuutos pe 13.5.

Miten taidetta ja tiedettä voi yhdistää? Minkälaisia kansalaisuuden ja poliittisen toiminnan tiloja taiteen ja tieteen yhteistyöllä voidaan luoda? Mitä ilmastonmuutos tarkoittaa arktisille alkuperäiskansoille? Entä länsimaiselle elämäntavalle? Osana Lapin yliopistolla esitettävää Elonkehä-dokumenttiteatteriesitystä kolttasaamelaisaktivisti ja ohjaaja Pauliina Feodoroff, kuvataitelija ja yliopistonlehtori Kalle Lampela (Tat, YTM) sekä yliopistonlehtori Tapio Nykänen (YTT) esittävät näkemyksiään taiteen ja tieteen yhteistyöstä sekä ilmastonmuutoksesta erityisesti arktisesta näkökulmasta Lapin yliopiston Mauri-salissa (F1027) perjantaina 13.5.2016 klo 13.15-14.45.

Lisätietoja löytyy täältä.

 

Tervetuloa kansainväliseen saunailtaan to 19.5.

LYYn saunalla vietetään kansainvälistä saunailtaa, kun Rovaniemelle saapuu opiskelijaryhmä Iso-Britanniasta. Löylyjen lisäksi ohjelmassa on pientä purtavaa, saunajuomaa ja mukavaa yhdessäoloa. Tule viettämään iltaa rennoissa merkeissä ensi viikon torstaina 19.5. klo 18 alkaen.

Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

 

Kulttuuritalo Korundi juhlii 5-vuotissynttäreitään

Juhlaviikon monipuolisesta tarjonnasta löytyy helmiä jokaiseen makuun, mm. Lapin kamariorkesterin musiikkituokioita, opastettu kierros, lapsille yllätyslahjoja sekä tarjouksia Korundin kauppaan ja kahvilaan.

Juhlaviikon ohjelma löytyy täältä.

 

Hae asiakaspalvelijaksi RAY:lle

Rovaniemelle avataan uusi RAY:n toimipiste, jonne on rekry parhaillaan käynnissä. Tsekkaa lisätiedot avoimista työpaikoista täältä.

 

Opiskelijoiden vappuviikon palautekysely

Kehittääksemme vappuviikkoa tulevina vuosina yhä enemmän lappilaisten opiskelijoiden toiveita vastaavaan suuntaan, on nyt aika antaa palautetta viikon järjestelyistä ja viikon aikana nähdyistä tapahtumista. Palautekyselyyn vastaamalla ja yhteystietonsa jättämällä voi myös voittaa kahvi- ja pullalippuja Kahvila Lovisaan. Pääset vastaamaan palautekyselyyn täältä.

 

 

*********************

 


BRIEFLY IN ENGLISH

 

Opening hours of Student Union’s office

On Tuesday from 9 am – 12 noon

On Wednesday from 9 am – 12 noon

Other meeting times can be agreed.

 

International Sauna Club on Thursday 19.5.

Welcome to sauna! This time there's an international vibe to it as we're hosting a student group from Great Britain. Come enjoy the heat of sauna and have a relaxing evening at LYY Sauna Club on Thursday 19.5. starting at 6.00 pm :) P.S. If you are interested in international atmosphere, check out the get together this Wednesday: https://www.facebook.com/events/220561301658405/

 

Rent LYY’s sauna for your parties

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to sauna(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info: http://lyy.fi/opiskelijalle/lyy-vuokraa/lyyn-sauna/ or edunvalvota(at)lyy.fi

 


*********************Liity listalle:
Lähetä viesti: ”SUB lyyinfo etunimi sukunimi”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: ”SIGNOFF LYYINFO”
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestosihteeri(at)lyy.fi