Lyytiset viikolle 17 // LYY's weekly newsletter briefly in English below

22.04.2017

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

Sisältö

  • LYYn toimiston aukioloajat
  • Vastaa vuorovaikutus- ja yhteisöllisyyskyselyyn
  • LYY Speksi 19.-29.4.
  • TuristiVappu 21.4.-1.5.
  • Kiirunan Saamelaisteatteri esiintyy yliopistolaisille 24.4.
  • Huhtikuun bingo: Vappu Edition 25.4.
  • Kostajaiset 26.4.
  • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
  • LYYn sauna vuokrattavissa

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimisto on auki ti klo 9-12 ja to klo 12-15, jolloin toimisto päivystää Arctic Desing Shopissa yliopistolla (F-siipi).

Muut ajat sopimuksen mukaan.

 

Vastaa vuorovaikutus- ja yhteisöllisyyskyselyyn

Nyt on tärkeää asiaa, sillä LYY on avannut vuorovaikutus- ja yhteisöllisyyskyselyn! Siihen vastaaminen olisi äärimmäisen arvokasta meille. Pyrimme selvittämään kyselyn avulla kiusaamista ilmiönä yliopistossa ja löytämään yhteisöllisyyttä rakentavia hyviä käytäntöjä. Kyselyyn vastaaminen ei vie paljoa aikaa ja vastaaminen on helppoa.

Kyselyyn pääset tästä.

 

LYY Speksi // Kieltolaki 19.-29.4.

Mukaansatempaava ja nauruhermoja kutkutteleva LYY Speksin “KIELTOLAKI” -musikaalispektaakkeli uppotuu tänä vuonna suurten suomalaisten taiteilijoiden maailmaan. Suurten taiteen mestareiden maailma heittää yllättäen kuperkeikkaa, kun tuleva hallitsija julistaa kieltolain ja ajaa taiteilijat maan alle. Kapinahenki kuitenkin viriää lainsuojattomien keskuudessa. On aika laittaa kunnolla hanttiin ja etsiä Suomelle uusi suunta!

LYY Speksin ensi-iltaa vietetään 19.4. ja muut näytösajat ovat 20.4., 26.4., 28.4. ja 29.4. 

Lisätietoja löydät täältä.

 

TuristiVappu 21.4.-1.5.

Vappu on jo täällä! Joka päivälle löytyy jotain huikeaa ohjelmaa, joten tsekkaa tapahtumat ja valitse niistä!

Lisätietoja löydät täältä.

 

Kiirunan Saamelaisteatteri esiintyy yliopistolaisille 24.4.

Kiirunan saamelaisteatterin ja Rospuuttoryhmän yhteinen esitys Co2lonialNATION on dokumenttiteatteria, jossa luodaan taiteen keinon teatterillinen totuuskomissio. Esityksen yksi keskeinen teema on kolonialismi ja sen repivä voima saamelaisten kulttuuria ja identiteettiä kohtaan. Co2lonialNATION on teatterillinen totuuskomissio Suomen, Ruotsin, Norjan ja Venäjän suhteista ja usein myös suhteettomuudesta saamelaisia kohtaan. Lisäksi esitys käsittelee saamelaisten keskinäisiä suhteita ja niiden särkymistä. Lapin yliopistolla 24.4.2017 kello 15.00 alkava esitys on tarkoitettu yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille, joille se on ilmainen.

Ilmoittaudu esitykseen tästä.

 

Huhtikuun bingo: Vappu Edition 25.4.

Kuukausibingo järjestetään tällä kertaa ulkoilmassa, jos sää antaa myöten. Jos keli näyttää huonolta, niin siirrymme Lovisaan sisätiloihin pelaamaan. Tuo paikan päälle oma bingon äänimerkki, jolla "huudahdat" bingosi. Paikka ilmoitetaan täällä Facebookissa sään mukaan. Huikeat palkinnot, koska Vappu!

Lisätietoja löydät täältä.

 

Kostajaiset 26.4.

On tullut koston aika.Fuksit ovat jälleen järjestäytyneet ja pistäneet pystyyn Kostajaiset 2017 -rastikilpailun teemalla SAFARI! Nyt on vanhempien opiskelijoiden vuoro kiertää huimia rasteja ja tavoitella Kostajaisten ihailtua voittoa. Palkinnot jaetaan kolmessa eri kategoriassa: Voittajaryhmä, paras ryhmähenki ja paras pukeutuja! Kerää siis oma 3-6 henkilön joukkueesi, pukeudu teeman mukaisesti ja valmistaudu kohtaamaan Rollon safarin jännittävät rastit!

Lisätietoja löydät täältä.

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on tästä viikosta lähtien mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.
Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

Opening hours of the Student Union's office

Office is open as follows: on Tuesday at 9 am - 12 noon and on Thursday at 12 noon - 3 pm at Arctic Design Shop (University of Lapland, F-wing).

Other meeting times can be agreed.

 

TouristVappu 21.4.-1.5.

Vappu is here! This time the theme of the VappuWeek is TouristVappu and celebrations last 11 days. By liking Facebook page, you get all the information concerning VappuWeek. Stay tuned!

More information can be found here.

 

Monthly Bingo goes Vappu 25.4.

Monthly Bingo will be held outside if weather is good enough. If it is not good enough will the bingo take place in Café Lovisa. Bring your own bingo noise which you can use to shout your "Bingo". The place will be informed later in Facebook depending the weather. There will be great prizes because of Vappu!

More information can be found here.

 

Kostajaiset 26.4.

It's payback time! The freshmen have gathered their forces and organized a checkpoint race called Kostajaiset 2017. The theme this year is safari. It's time for all the more experienced students to race for great prizes and of course eternal glory! The best team, the best costume and the team with the greatest team spirit will get rewarded. So team up, dress your safari-clothes and be ready to face the exciting tasks! 

More information can be found here.

 

Rent LYY's sauna for your parties
Student Union's Sauna is available for rentin. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night from Mondays to Thursdays and 120 euros / night from Fridays to Sundays.

For non-members the price from Monday to Thursday is 100 euros / night and from Friday to Sunday 220 euros / night.

Booking happens via email to sauna(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.
More information can be found here.

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi