Lyytiset viikolle 14 // LYY's weekly newsletter briefly in English below

31.03.2017

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

Sisältö

  • LYYn toimiston aukioloajat
  • LYYn ja Lapin yliopiston yhteiset hupparit ovat jälleen tilattavissa
  • Vappu tulee - Pysy kuulolla!
  • LYY Intelligentsia 4.4.
  • LYYn strategiatyöpajat 5.4. ja 6.4.
  • Kuntavaalien ennakkoäänestys
  • Toastmaster-sitsit 8.4.
  • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
  • LYYn sauna vuokrattavissa

 

LYYn toimiston aukioloajat

LYYn toimisto on auki ti klo 9-12 ja to klo 12-15, jolloin toimisto päivystää Arctic Desing Shopissa yliopistolla (F-siipi).

Muut ajat sopimuksen mukaan.

 

LYYn ja Lapin yliopiston yhteiset hupparit ovat jälleen tilattavissa

LYYn ja Lapin yliopiston yhteiset colleget ovat jälleen tilattavissa! Tämän kevään viimeinen tilaus lähtee huhtikuun alussa, joten mikäli haluat tämän masterpiecen itsellesi, tee tilaus alta löytyvän linkin kautta piakkoin! :)

Tilaamaan pääset täällä.

 

Vappu tulee - Pysy kuulolla!

Tämän vuoden vappu lähestyy kovaa vauhtia ja tänä vuonna vappuviikko on 10 päivän mittainen. Vappuviikko alkaa 21.4. ja päättyy tietenkin vappupäivänä 1.5. Vappurannekkeeseen kuuluu tänä vuonna erityisen hienoja etuja, joten pysy kuulolla!

 

LYY Intelligentsia 4.4.

Onko sukupuolella merkitystä työelämässä? Löytyykö työelämästä sukupuoleen linkittyvää rakenteellista syrjintää? Onko 2000-luvulla enää mitään ihmeellistä naisinsinööreissä tai miessairaanhoitajissa? Näitä ja monia muita kysymyksiä käsitellään seuraavassa LYYn Intelligentsiassa. Tervetuloa mukaan keskustelemaan tai kuuntelemaan!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn strategiatyöpajat 5.4. ja 6.4.

Mikäli et ole edaattori, ainejärjestön hallituksen jäsen tai LYYn hallituksen jäsen ja haluaisit tulla haastateltavaksi LYYn strategiatyöpajaan 5.4. ja 6.4. klo 16.45 tai 17.10, niin ilmoittaudu LYYn hallituksen puheenjohtajalle sähköpostilla (puheenjohtaja(at)lyy.fi). Kerro ilmoittautumisessasi nimi, pääaine ja vuosikurssi. Jäljellä on vielä muutama paikka. Haastatteluun menee 20 min ja palkkioksi saat kahvit Lovisassa!

 

Kuntavaalien ennakkoäänestys

Kuntavaalien ennakkoäänestys on jo kovassa vauhdissa. Yhtenä ennakkoäänestyspaikka toimii Lapin yliopisto (Yliopistonkatu 8, 96300 Rovaniemi). Ennakkoäänestyspaikoilla voi äänestää missä tahansa kunnassa kirjoilla oleva henkilö.

Ennakkoäänestyspaikka on auki seuraavasti: 
Pe 31.3. 9.00-16.00 
Ma 3.4. 9.00-18.00 
Ti 4.4. 9.00-18.00.

 

Toastmaster-sitsit 8.4.

Himoitut Toastmaster -sitsit ovat täällä taas!! Paikalla ovat rautaiset ja huumorintajuiset toastmasterit, ja sitsien aikana tutustumme LYYn laulukirjaan tuleviin uusiin, vähän harvemmin kuultuihin lauluihin! Lisäksi ohjelmistossa on perinteiseen tapaan hyvää ruokaa, juomaa ja riehakasta meininkiä! Olitpa siis minkä ainejärjestön edustaja tahansa, olet erittäin tervetullut! Ilmoittautuminen on jo käynnissä!

Lisätietoja löydät täältä.

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on tästä viikosta lähtien mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.
Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

Opening hours of the Student Union's office

Office is open as follows: on Tuesday at 9 am - 12 noon and on Thursday at 12 noon - 3 pm at Arctic Design Shop (University of Lapland, F-wing).

Other meeting times can be agreed.

 

Make your hoodie order now

It's possible to make a sweatshirt order again! These sweatshirts are designed in collaboration with the University of Lapland and wearing this lovely piece let's people know that you have studied in Lapland! Be quick when making an order because the order form closes already in the begin of April!

More info can be found here.

 

Vappu is coming - Stay tuned!

This years vappu is 10 days. It begins 21.4. and ends 1.5. There will be amazing benefits with the vappuwristband so stay tuned!

 

Rent LYY's sauna for your parties
Student Union's Sauna is available for rentin. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night from Mondays to Thursdays and 120 euros / night from Fridays to Sundays.

For non-members the price from Monday to Thursday is 100 euros / night and from Friday to Sunday 220 euros / night.

Booking happens via email to sauna(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.
More information can be found here.

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi