Lyytiset viikolle 13 // LYY's weekly newsletter in English below

22.03.2019

 

Lyytiset on LYYn viikkotiedote, johon kerätään ajankohtaisia asioita ja tapahtumia tulevaa viikkoa varten. Mikäli haluat oman ilmoituksesi Lyytisiin, ota yhteyttä jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi. Muista lähettää tiedotteesi myös englanniksi, jotta kansainväliset opiskelijatkin saavat tietoa ajankohtaisista asioista.

 

SISÄLTÖ

Ylioppilaskunta

 • LYYn asiakaspalvelun aukioloajat
 • Hupparitilaus jälleen auki 31.3. saakka!
 • LYYn vaalitori ja vaalipaneeli 27.3.
 • Ympäristötyöryhmän kokous 27.3.
 • Edustajiston kokous 27.3.
 • Save the date: YummyAppro 5.4.

Muut 

 • TAO ry & Ilmastoveivi2019: 28.3 Veivi/Earth Hour Kynttilä-workshop
 • Rolmiot 27.3.
 • Lapin ylioppilasteatteri: ”Aika hauska masennusnäytelmä”
 • Lastun vuosijuhlat 30.3.
 • Vastaa moninkertaiset opinto-oikeudet -kysely 31.3. mennessä
 • European Forum Alpbach -stipendin hakuaika 15.2.-29.3.2019
 • Anna palautetta LYYn palautekanavassa
 • Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin
 • LYYn sauna vuokrattavissa      
 • Save the date: LoimuSpeksi, ”1 ½ Astetta - Speksi muutoksesta”    

 

 

LYYn asiakaspalvelun aukioloajat

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan asiakaspalvelupiste palvelee seuraavasti:

 • Tiistaisin kello 12-14
 • Torstaisin kello 12-14

 

Mikäli sinulla on tarvetta LYYn toimistolla asioimiseen, otathan etukäteen yhteyttä Lapin yliopiston ylioppilaskuntaan. Ylioppilaskunta palvelee osoitteessa Ahkiomaantie 23B.  lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670.

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi 

 

Hupparitilaus jälleen auki 31.3. saakka!

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan ja Lapin yliopiston yhteiset paidat ovat nyt viimein saatavilla! Paitamalleja on kaksi, college (unisex) ja huppari (unisex-malli sekä naisten malli), ja voit tilata ne nyt opiskelijaystävälliseen hintaan LYYn nettisivujen kautta. Kevään colleget jäsenille 34€ (Ei-jäsenille 36€)  ja hupparit jäsenille 40€ (Ei-jäsenille 43€), kun tilaat omasi 19.-31.3. välisenä aikana. Tilaus sulkeutuu 31.3. Voit käydä sovittamassa mallikappaleita LYYn asiakaspalvelupisteellä! Tutustu vaihtoehtoihin ja tee oma tilauksesi täältä!

Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi 

 

LYYn vaalitori ja vaalipaneeli 27.3.

Vaalikevät lämpenee kilpaa kevätsäiden kanssa! Politiikan superkevät käynnistyy nyt myös yliopistolla, sillä LYY ja Rotko lisäävät pökköä pesään järjestämällä vaalitorin ja -paneelin yliopiston aulassa keskiviikkona 27.3. ja varmaa on, että tapahtumasta ei jännitystä puutu.

Klo 11-13 Lapin yliopiston pääaulassa puolueet ja listat pääsevät esittelemään vaaliohjelmiaan vaalitorilla ja päivä huipentuu ehdokkaiden vaalipaneeliin klo 13-14.30. LYY ja ROTKO järjestävät ennakkoon kyselytunnin tiistaina 26.3. Instagramin puolella, jonne sinäkin voit heittää kysymyksen vaalipanelisteille! Kysymykset esitetään keskiviikkona vaalipaneelissa. Tsekkaa vaikkapa panelistit suoraan tapahtumasta!

Lisätietoja: Vaalivastaava, juho.keranen(at)lyy.fi

 

Ympäristötyöryhmän kokous 27.3.

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan aloitteesta rehtori Mauri Ylä-Kotola on perustanut ympäristötyöryhmän vastaamaan yliopiston ympäristötyön vastaamaan yliopiston ympäristötyön koordinoinnista ja kehittämisestä. Ensi keskiviikkona 27.3. järjestettävässä ensimmäisessä ympäristötyöryhmän kokouksessa käsitellään muun muassa työryhmän toimintaa ja tavoitteita. Voit lukea lisää ympäristötyöryhmän perustamisesta täältä.

Lisätietoja: Ympäristövastaava, juho.keranen(at)lyy.fi, työryhmän puheenjohtaja markus.aarto(at)ulapland.fi

 

Edustajiston kokous 27.3.

Vuoden toinen edustajiston kokous järjestetään keskiviikkona 27.3. kello 16-19 LS02. Kokouksessa käydään läpi ja päätetään järjestöjen hakemista avustuksista sekä käydään läpi sääntöuudistukset.

Lisätietoja: Pääsihteeri, paasihteeri(at)lyy.fi, edustajiston puheenjohtaja, epj(at)lyy.fi

 

Save the date: YummyAppro 5.4.

YummyAppro on vuoden herkullisin tapahtuma, nyt saa herkutella oikein olan takaa! Tapahtuman lipun hinta on 5 euroa ja se sisältää appropassin, sisäänpääsyn jatkoille sekä tutkinnon suorittamisesta saatavan haalarimerkin.

YummyApprossa on mahdollista suorittaa ensimmäisen ja toisen tason tutkinto. Tikkaritorppariksi sinun tulee saada kolme leimaa ja pirtelöperilliseksi kuusi leimaa. Saadaksesi leimoja passiin sinun tulee herkutella yhteistyökahviloissamme. Lue lisää Yummy Approista tapahtumasta!

Lisätietoja: Vapaa-ajan vastaava, katariina.henttonen(at)lyy.fi

 

TAO ry & Ilmastoveivi2019: keväthangille 18.3.

TAO ja Ilmastoveivi2019 tuovat valoa pimeään! Earth Hour lähestyy mutta pimeys pelottaa? Ei hätää, sillä järjestämme kaikille avoimen työpajan, jossa on mahdollisuus valaa ikioma kynttilä luomaan tunnelmaa ja lämpöä pimeisiin hetkiin. Kynttilät valetaan teeman mukaisesti kierrätysmateriaalista ja kierrätettyihin muotteihin. Tapahtuma järjestetään 28.3. klo 17-22 Lapin yliopiston ainejärjestötiloissa.

Tapahtuma toimii samalla kisakatsomona Helsingissä samaan aikaan järjestettävälle Ilmastokiri-tapahtumalle! Tapahtuman tavoitteena on kirittää puolueita yli ilmastovaalien maalilinjan.

Lue lisää tapahtumasta!

 

Rolmiot 27.3.

Täällä ne vihdoin ovat! Kevään kruunaavilla Glow Rockers goes Retro -Rolmioilla bailataan kaksien Rolmioiden edestä! Vuonna 2019 Rolmiot villitsevät haalarikansaa kerran keväällä ja kerran syksyllä – satojen opiskelijoiden voimalla! Viime syksynä 80-luvun Rolmiossa jengi hurmaantui jytäävästä kasarimusiikista ja nyt pääsemmekin joraamaan ysärimusiikin tahdissa! Tapahtuma järjestetään Half Moonissa ja liput ennakkoon vain 5€!

Lue lisää tapahtumasta!

 

Lapin ylioppilasteatteri: ”Aika hauska masennusnäytelmä”

Lapin ylioppilasteatterissa otetaan tänä keväänä otetaan jälleen niskalenkki masennuksesta naurulla. Maiju Saikkosen ohjaama "Aika hauska masennusnäytelmä" kertoo siitä, kun masennus on johdattanut kantajansa niin typeriin, kamaliin tai epäinhimmillisiin tilanteisiin, ettei ole kuin voinut nauraa. Jos ei silloin niin ainakin jälkikäteen. Edes vähän.

Esityspäivät: 29.3., 30.3., 3.4., 5.4.

LIPUT: Peruslippu 12€ Opiskelija/eläkeläinen 7€ Lippuvaraukset: lyt.liput(at)gmail.com

Lue lisää tapahtumasta!

 

Lastun vuosijuhlat 30.3.

Kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen ja mediakasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö Lastu täyttää tänä vuonna 35 vuotta! Koska tänä vuonna Lastu täyttää jo huikeat 35 vuotta, on luvassa entistäkin ikimuistoisemmat ja säkenöivämmät juhlat! Nyt on siis mahdollisuus pukea parhaat päälle! Juhlallisuudet järjestetään lauantaina 30.3.2019 Hotel Santa Clausissa (Korkalonkatu 29) klo 18. Illan aikana luvassa on musiikkiesityksiä, loistokkaita puheita ja muuta huikeaa ohjelmaa. Lisäksi palkitsemme ansioituneita lastulaisia "vuoden fuksi" ja "vuoden lastulainen"- palkinnoilla! Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.

Lue lisää tapahtumasta!

 

Save the date: LoimuSpeksi, ”1 ½ Astetta - Speksi muutoksesta” 

Vuoden speksikkäin teatterikokemus palaa ottamaan kevään haltuun uudella riemukkaalla tarinalla! Vuoden 2019 LoimuSpeksissä seikkaillaan muutoksen parissa ja tarina sijoittuu Kemijoen ja Ounasjoen risteyksen tuttuihin maisemiin. Olethan valmis? Huhtikuussa ensi-iltansa saa kuumaakin kuumempi interaktiivinen musikaalispekstaakkeli: “1 ½ Astetta - Speksi muutoksesta!”. LoimuSpeksin ensi-ilta on 17.4. ja esitykset järjestetään Rovaniemen Teatterin Saivo-salissa. Lipun hinta on 13€, opiskelijat saavat omansa hintaan 10€.

LoimuSpeksi myy lippuja seuraavasti:

 • 1.4.2019 maanantai – Lapin yliopisto
 • 3.4.2019 keskiviikko – Lapin yliopisto
 • 10.4.2019 keskiviikko – Lapin yliopisto
 • 11.4.2019 torstai – Lapin AMK
 • 15.4.2019 maanantai – Lapin yliopisto
 • 16.4.2019 tiistai – Lapin yliopisto
 • 17.4.2019 keskiviikko – Lapin yliopisto
 • 18.4.2019 torstai – Lapin yliopisto
 • 23.4.2019 tiistai – Lapin yliopisto
 • 24.4.2019 keskiviikko – Lapin yliopisto
 • 26.4.2019 perjantai – Lapin yliopisto

Lue lisää tapahtumasta!

Lisätietoja: tuotanto@loimuspeksi.fi ja www.loimuspeksi.fi

 

Moninkertaiset opinto-oikeudet -kysely

Tervetuloa vastaamaan Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otuksen ja Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL:n) opinto-oikeuskyselyyn!

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus on yhdessä SYL:n kanssa kiinnostunut kuulemaan niistä moninaisia syistä ja tekijöistä, jotka ovat sen taustalla, että ihminen hankkii kaksi tai useampaa opinto-oikeutta alempiin ja ylempiin korkeakouluopintoihin Suomessa.

Jos siis sinulla, läsnäoleva ylipisto-opiskelija, on ollut elämäsi aikana useampi kuin yksi opinto-oikeus suomalaisiin alempiin ja ylempiin korkeakouluopintoihin, niin vastaa kyselyymme. Toisen (tai useamman) opinto-oikeutesi ei tarvitse enää olla voimassa eikä opinto-oikeuksiesi ole tarvinnut johtaa tutkinnon suorittamiseen.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10-15 minuuttia, ja vastaamisaikaa on 24.3. asti. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 32 kpl Finnkinon elokuvalippuja. Arvontaan jättämiäsi yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiisi.

Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä. Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se selaimen osoiteriville hiiren oikean painikkeen avulla.

Moninkertaiset opinto-oikeudet -kyselyyn!

 

European Forum Alpbach -stipendin hakuaika 15.2.-29.3.2019

European Forum Alpbach (EFA) on 1945 perustettu monialainen tieteen, politiikan, talouden ja kulttuurin kohtauspaikka Itävallan Alpeilla. Ohjelmassa käsitellään globaaleja haasteita kuten ilmastonmuutos ja pakolaisuus sekä ilmiöitä kuten populismi ja demokratia sekä teknologian kehitys. Alpbachin idylliseen alppikylään kokontuu 14.8.–30.8.2019 yli 900 alansa huippua edustavaa puhujaa ja 5000 osallistujaa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä sekä kokemaan taidetta ja vaelluksia.

Stipendi kattaa osallistumismaksun, majoituksen ja pienen taskurahan. Suomesta KAUTE-säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto kustantavat stipendit 4 alle 30-vuotiaalle. Stipendi jaetaan vuosittain 700:lle nuorelle ympäri maailman. Hae täältä!

 • Mitä? Maailmankuvan laajentuminen 2,5 viikossa
 • Missä? Alpeilla, Alpbach
 • Milloin? 14.8.-30.8.2019
 • Mitä maksaa? Matkakulut

Lisätietoja täältä sekäOliver Heinonen, p. +358 504668672 & Annina Lattu, p. +358 503454173

 

Anna palautetta LYYn palautekanavassa

LYY on luonut anonyymin palautekanavan, joka on kaikille avoin. Voit antaa ylioppilaskunnalle palautetta tai kysyä mieltä askarruttavasta asiasta joko ottamalla yhteyttä henkilökohtaisesti tai palautelomakkeen kautta. Voit lukea lisää ja jättää oman palautteesi täällä.

 

Lisätietoja: Lisätietoja: Järjestö- ja viestintäasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Ilmoita oma tapahtumasi LYYn tapahtumakalenteriin

LYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin on mahdollista ilmoittaa myös omia tapahtumia! Tapahtuman ilmoittaminen ja tietojen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa, ja samalla saat tapahtumallesi näkyvyyttä ylioppilaskunnan nettisivuilla. Ilmoitettujen tapahtumien tulee olla kaikille avoimia. Lisätieto-linkin kautta pääset ilmoittamaan ensimmäisen tapahtumasi kalenteriimme!

Lisätietoja löydät täältä.

 

LYYn sauna vuokrattavissa
Ylioppilaskunnan saunatila on vuokrattavissa erilaisten kokousten tai vapaamuotoisten illanviettojen järjestämistä varten. Saunan saat ylioppilaskunnan jäsenenä käyttöösi ma-to hintaan 100 € / ilta, pe-su 120 € / ilta. Huomioi, että vuokraajan tulee olla ylioppilaskunnan läsnäoleva jäsen. Varaustilanteen voit tarkastaa nettisivuilta löytyvästä kalenterista.

Muille vuokraajille (ei-jäsenille) sauna lämpiää ma-to hintaan 100 € / ilta ja pe-su 220 € / ilta.

Varaukset voit suorittaa sähköpostitse osoitteeseen sauna(at)lyy.fi, tai puh. 045 138 4190.
Lisätietoja saunasta löytyy täältä.

 

 

*********************

 

BRIEFLY IN ENGLISH

 

CONTENT

Student union

 • Student union’s opening hours 
 • Student union’s hoodie order is open till 31.3.!
 • LYY’s election fair and panel 27.3.
 • Environmental issues team meeting 27.3.
 • The Representative Council meeting 27.3.
 • Save the date: YummyAppro 5.4.

Others

 • TAO ry & Ilmastoveivi2019: 28.3 Veivi/Earth Hour candle workshop
 • Rolmiot 27.3.
 • The Student theatre of Lapland: ”Aika hauska masennusnäytelmä”
 • Lastu annual celebration 30.3.
 • Save the date: LoimuSpeksi, ”1 ½ Astetta - Speksi muutoksesta”
 • Invitation to participate in survey on Multiple rights to study
 • European Forum Alpbach scholarship application period 15.2.-29.3.2019
 • Give feedback on Student union’s feedback channel
 • Rent LYY’s Sauna for your parties

 

 

Student Union’s opening hours

Student Union’s customer service point is open again at the university, F-wing. Opening hours are following:

 • Tuesdays 12-14
 • Thursdays 12-14

If you need our services in other times, meeting times at the Student Union’s office (Ahkiomaantie 23B) can be agreed in advanced:  lyy@lyy.fi / +358 44 787 5670.

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestosihteeri(at)lyy.fi

 

Student union’s hoodie order is open till 31.3.!

They are finally available! The Student Union LYY, in collaboration with the University of Lapland, has designed a shirt that let's people know, you have studied in Lapland. There are two models, a hoodie (unisex and women's model) and a college sweatshirt (unisex), and you can get yours at a student-friendly price.

Spring college sweatshirts for members of the Student union 34€ (non-member 36€) and hoodies for members 40€ (non-member 43€), when you order your shirt during 19.-31.3. The forms for ordering closes on 31.3. so it’s time to get yours now! Check out more detailed information and order a hoodie for yourself from here!

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestosihteeri(at)lyy.fi

 

LYY’s election fair and panel 27.3.

The election spring warms up as does the spring weather! The super spring of politics starts at the university too, as LYY and ROTKO adds to the heat by organizing an election fair and panel at the university's main lobby on Wed. 27.3. and we can say for sure that this event won't lack excitement.

At 11-13 o'clock the parties and lists get to present their election programs at the election fair and the day finishes off with an election panel at 13-14.30 o'clock. LYY and ROTKO organizes an inquiry on Instagram on Tuesday 26.3. for your questions, which are asked on Wednesday’s panel!

More information: Vice-chairman, juho.keranen(at)lyy.fi

 

Environmental issues team meeting 27.3.

The university of Lapland has organized an Environmental issues team, which has been arranged by the initiative of the Student union. The team is going through the issues of environmental factors that are going at the university of Lapland. It helps the university to get more environmental friendly and make better choices in the future. The first meeting will be held on Wednesday 27.3.

More information: Vice-chairman, juho.keranen(at)lyy.fi, Chair of the team, markus.aarto(at)ulapland.fi

 

The Representative Council meeting 27.3.

The Representative Council of 20 members is the highest decision-making body of the Student Union. The Representative Council is elected through the Representative Council elections every other year, where all LYY's members have the right to vote and run as a candidate.

The Council has a meeting on Wednesday, where they will make decisions about e.g. the basic allowance that the student union accepts to the organizations. The meeting is at the university, LS02.

More information: Secretary General sub, paasihteeri@lyy.fi

 

Save the date: YummyAppro 5.4.

Do you have an incredible sweet tooth, or have you always wanted to compete in cake eating competition? Arctic Yummy Appro is the most delicious event of the year. Get your event pass for the price of 5 euros. The ticket includes the pass and ticket for after party. The YummyAppro will start at 14 from the Lordi square!

You have a possibility to achieve first and second degrees in Yummy Appro. To become a Tikkaritorppari you need to have a treat in three different partner coffee shops. If you want to become pirtelöperillinen you need to have a treat in six different partner coffee shops.

Read more from the event!

 

TAO ry & Ilmastoveivi2019: 28.3 Veivi/Earth Hour candle workshop

TAO ry and Ilmastoveivi2019 are fighting the darkness! If you are scared to turn the lights off during Earth Hour, we have the perfect solution! Join our candle-workshop where we make new candles from recycled materials. TAO will provide the materials, but please bring your own small mould (take away cup, juicebox etc.). We will also be following the Ilmastokiri-event taking place in Helsinki at the same time. The event will be organized on Thursday 28.3. at 17-22 at the Subject association’s lounge at the university.

Read more from the event!

 

Rolmiot 27.3.

Hit me baby one more time ‘cause this spring’s one and only Rolmiot party is here! Don’t go chasing waterfalls and join us livin’ la vida loca to celebrate the 90’s spirit! Whether your style icon is Rachel Green, Kurt Cobain or another idol be sure you’re dressed hella fly.

Your fellow students will see you lookin’ fine this night because of our glow body paints: so glow like nobody’s watching! Get your overalls on and come to dance with your most brilliant moves in the middle of luminous colours to the greatest music of the nineties. This is an epic ultra violet party! The tickets to Rolmiot are 5€ in advanced and this party will be held at Half Moon night club.

Read more from the event!

 

The Student theatre of Lapland: ”Aika hauska masennusnäytelmä”

The Student theatre of Lapland (Lapin ylioppilasteatteri) is a theatre which has been organized by the students from Rovaniemi. This spring the student theatre brings a story about depression, but in a positive kind of way! The director and writer of the play, Maiju Saikkonen, has written a story about how depression has brought people into stupid, awful or inhumain situations that you just have to laugh to. The play is in Finnish.

Show dates: 29.3., 30.3., 3.4., 5.4.

Tickets: Basic ticket 12€ Student/Pensioner 7€ Ticket reservations: lyt.liput(at)gmail.com

 

Lastu annual celebration 30.3.

Every year the subject associations have annual celebrations. The subject association “Lastu”, Education, Adult Education and Media Education, will turn 35-years-old this year! Lastu will be celebrating on Saturday 30.3.2019 at Hotel Santa Claus (Korkalonkatu 29). During the evening there will be three course meal, speeches etc. 

Read more from the event!

 

Save the date: LoimuSpeksi, ”1 ½ Astetta - Speksi muutoksesta” 

LoimuSpeksi is a theatre which has been organized by the students mainly from the university of Lapland. This play is a musical, improv show, which is also interactive with the audience! This years LoimuSpeksi is about the change, and is located around Rovaniemi area. The premiere of LoimuSpeksi is on 17.4. and the play is shown at Rovaniemi Theatre Saivo-hall always at 19:00. The ticket price is 13€, for students 10€. The play is in Finnish.

You can buy your ticket online but LoimuSpeksi also organizes ticket selling at the university of Lapland and at the University of Applied sciences:

 • 1.4.2019 Monday – Uni Lapland
 • 3.4.2019 Wesdnesday – UAS
 • 10.4.2019 Wednesday – Uni Lapland
 • 11.4.2019 Thursday– UAS
 • 15.4.2019 Monday – Uni Lapland
 • 16.4.2019 Tuesday – UAS
 • 17.4.2019 Wesdnesday – Uni Lapland
 • 18.4.2019 Tursday – Uni Lapland
 • 23.4.2019 Tuesday– Uni Lapland
 • 24.4.2019 Wednesday – Uni Lapland
 • 26.4.2019 Friday – Uni Lapland

More information : tuotanto@loimuspeksi.fi ja www.loimuspeksi.fi

 

Invitation to participate in survey on Multiple rights to study

Welcome to participate in the survey on rights to study organised by the Research Foundation for Studies and Education Otus and the National Union of University Students in Finland (SYL).

The Research Foundation for Studies and Education Otus and the SYL are interested in hearing about the varied reasons and factors which lead to some people acquiring two or more rights to study for Bachelor’s and Master’s degrees in Finland.

If you are a university student who is registered as being present and who has ever had more than one right to study for a Bachelor’s or Master’s degree in Finland, please fill out our survey. You second (or third, fourth etc) right to study no longer needs to be valid and you do not need to have graduated from each of the degrees.

It takes approximately 10–15 minutes to complete the survey, and you have until 24 March. Participants can be entered into a prize draw with the chance to win one of 32 Finnkino cinema tickets. The contact details that you provide for the prize draw will not be linked to your answers.

You can access the survey from the below link. If the link does not open when you click it, you can right click to copy and paste it in the address bar of your browser.

To multiple rights to study survey

 

European Forum Alpbach scholarship application period 15.2.-29.3.2019

European Forum Alpbach (EFA) is an interdisciplinary platform for science, politics, business and culture. Established in 1945, the annual European Forum Alpbach and our events throughout the year address the relevant socio-political questions of our time. More than 5000 participants and 900 speakers gather to the idyllic village of Alpbach each year to discuss, listen, and share ideas, not forgetting experiencing art and hiking.

The scholarship covers the participation fee, lodging, and a small pocket money. The KAUTE foundation and the Finnish Cultural Foundation cover the scholarships for 4 under 30-year-olds from Finland. The scholarships are granted to more than 700 annually. Apply here!

 

 • What? Widening of your world view in 2,5 weeks
 • Where? In the Alps, at Alpbach
 • When? 14.8.-30.8.2019
 • Price? Travel expenses

Additional information here Oliver Heinonen, p. +358 504668672 & Annina Lattu, p. +358 503454173

 

Give feedback on Student union’s feedback channel

Student union has created a feedback channel, which is open to everyone. On the channel, you can tell your thoughts anonymously and ask anything. You can contact us personally or via feedback form. Leave your feedback here.

More information: Advisor of communications and organizations, jarjestosihteeri(at)lyy.fi

 

Rent LYY’s Sauna for your parties

Student Union’s Sauna is available for renting during the summertime. If you are a member of the Student Union of the University of Lapland, the renting costs you 100 euros / night. For non-members the price from Sunday to Thursday is 150 euros / night and from Friday to Saturday 200 euros / night. Booking happens via email to edunvalvonta(at)lyy.fi or by phone +358 45 138 4190.

More info from our website or jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

*********************

 

Liity listalle:
Lähetä viesti: "SUB lyyinfo etunimi sukunimi"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Eroa listalta:
Lähetä viesti: "SIGNOFF LYYINFO"
Osoitteeseen: listaposti(at)ulapland.fi

Anna palautetta Lyytisistä osoitteeseen: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi

 

Sing in the list:

Send message: ”SUB lyyinfo first name lastname”

To the address: listaposti(at)uapland.fi

 

Sing off the list:

Send message: “SIGNOFF LYYINFO”

To the address: listaposti(at)ulapland.fi

 

Give feedback about “Lyytiset” to the address: jarjestoasiantuntija(at)lyy.fi