LYYn hallitus jakoi vastuualat

20.01.2016

hallitus_2016_potretti.jpg

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan joulukuussa valittu hallitus on järjestäytynyt ja jakanut vastuualat ensimmäisessä kokouksessaan. Kuluvana vuonna ylioppilaskunnan toiminnassa panostetaan erityisesti kv-toimintaan, opintojen joustavuuden parantamiseen sekä oppimisympäristön kohentamiseen. L2-hankkeen, eli yliopiston ja Lapin AMK:n mahdollisen yhdistymisen, etenemistä seurataan ja siinä ollaan mukana kaikella mahdollisella tavalla.

Hallitusta johtaa kuluvana vuonna oikeustieteen opiskelija Elias Rauhala. Elias on toiminut aiemmin aktiivisesti mm. ESN:n toiminnassa. 

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin matkailualan opiskelija Alesi Lindqvist. Hänen vastuualueenaan on sosiaali- ja koulutuspolitiikka. 

Hallituksen kulttuurivastaavana toimii luokanopettajaksi opiskeleva Elisa Luukinen, hän vastaa myös kehitysyhteistyöstä sekä kansainvälisistä asioista. Kulttuuriasioita Elisan kaverina hoitaa hallintotieteen opiskelija Minna Peltomaa, hän vastaa myös kunta-asioista.

Liikunta-asioita hoitaa Meri-Tuulia Taipale, joka opiskelee myös oikeustiedettä. Meri-Tuulian vastuulla on myös talousasiat yhdessä puheenjohtajan ja pääsihteerin kanssa.Lisäksi Meri-Tuulia vastaa osaltaan koulutuspoliittisista asioista. Viestinnästä vastaa kuluvana vuonna politiikkatieteen opiskelija Iida Vesterinen. Hänen vastuualueenaan on myös työelämäasiat sekä järjestöt. 

LYYn edustajiston puheenjohtajana toimii Johanna Teijonmaa.

 

Hallitus jakoi kummiainejärjestöt seuraavasti:

Elias Rauhala Artikla

Alesi Lindqvist Jalot Villit

Elisa Luukinen Lapikas ja Lyhty

Minna Peltomaa Lastu

Meri-Tuulia Taipale Tao ry.

Iida Vesterinen Kosmos Buran ja Remburssi