LYYn Design Puoti hakee projektipäällikköä

08.10.2014

Projektipäällikkö LYYn Design Puodille

 

LYYn Design Puoti on Lapin yliopiston opiskelijoiden oma puoti. Tavoitteenamme on koota yhteen Lapin yliopiston kädentaitajat ja edistää yliopiston profiilia taideyliopistona. Lukuvuonna 2014-2015 järjestämme muun muassa Arctic Design Week -tapahtuman Design Puodin. Tänä lukuvuonna kehitämme myös sosiaalisen median viestintää ja verkkokauppaamme.

 

Haemme joukkoomme markkinointihenkisen osaajan kehittämään sähköistä viestintäämme, sekä osallistumaan ADW-viikon ja joulumarkkinoiden tuottamiseen.

 

Olen meidän tyyppimme, jos sinulla on ideoita ja kokemusta markkinoinnista tai markkinoinnin opinnoista ja tykkäät projektiluontoisestä työstä. On tärkeää, että ymmärrät sosiaalisen median päälle. Työn tekoa edistää Lapin yliopiston tuntemus.

 

Työ on osa-aikainen. Tehtävään valittu voi itse vaikuttaa työaikoihin. Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijalle tehtäväksi opiskeluiden ohella. ADW viikon aikana, sekä sitä ennen työtaakka on suurimmillaan (viikko 8/2015). Varauduthan tänä aikana lähes täysipäiväseen työskentelyyn. Myös palkasta ja työn aloittamisen ajankohdasta sovitaan valittavan kanssa. Toivomme, että sinulla on käytössäsi oma tietokone. Töitä voi tehdä kotoa, tai toimistollamme Ahkiomaantiellä.

 

Laita hakemuksesi tulemaan sähköpostilla alla olevaan sähköpostiin 22.10.2014 klo 22:00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse milloin vain, tai puhelimitse maanantaina 20.10. klo 11-15. Voimme kutsua hakijoita hakemuksen perusteella haastatteluun.

 

Lisätietoja: Liisa Ansala, liisa.ansala@lyy.fi, p. 044-577 7514, www.lyynpuoti.fi, www.facebook.com/lyynpuoti