LYY SPEKSI 2017 HAKEE TUOTTAJAA JA OHJAAJAA

05.09.2016

 

LYY Speksi on Lapin yliopiston ylioppilaskunnan humoristinen musikaalinäytelmä, jossa yhdistyvät komediateatteri ja improvisointi sekä tanssi- ja musiikkinumerot. LYY Speksi on pysyvä, eläväinen ja kasvava osa Rovaniemen opiskelijakulttuuria. LYY Speksi hakee nyt kevään 2017 produktiolle tuottajaa ja ohjaajaa!

 

TUOTTAJA

 

Tuottaja on speksin alulle paneva voima, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii aina syksyn (om)startista kevään esityksiin saakka. Tuottaja rekrytoi työryhmän, vastaa speksin taloudesta, projektin aikatauluttamisesta sekä yhteistyösopimuksista. Tuottaja tekee tiivistä yhteistyötä ohjaajan sekä tiimivastaavien (tekniikka- ja musiikkivastaava, koreografi ym.) kanssa.

 

Hakijalle ovat eduksi:

- kyky hallita suuria kokonaisuuksia

- ajan- ja taloudenhallinnan taidot

- hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito

- kokemus tapahtumien tuottamisesta

- kulttuuritoiminnan tunteminen

 

Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi johtamista, markkinointia tai palvelumuotoilua opiskelevalle, opintojen ohella tehtäväksi. Tuottamisesta on mahdollista saada opintopisteitä. Aiempi kokemus teatterialalta ei ole välttämätöntä.

 

OHJAAJA


Ohjaaja vastaa speksin taiteellista kokonaisuudesta ja toimii näyttelijöiden vastuuhenkilönä. Ohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä tuottajan sekä tuotantotiimin (puvustus, lavastus, maskeeraus ym.) kanssa. Ohjaaja on päävastuussa harjoituskauden aikatauluista ja sisällöstä. Ohjaaja voi halutessaan rekrytoida itselleen apulaisohjaajan.

 

Hakijalle ovat eduksi:

- tekstin dramatisoimisen tunteminen

- peruskäsitys improvisaatioteatterista

- kokemus ohjaamisesta

- johtamis- ja projektinhallintataidot

 

Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijalle, opintojen ohella tehtäväksi. Ohjaajan tehtävistä on mahdollista saada opintopisteitä. Ohjaaja toimii osana Rovaniemen teatterikenttää ja jättää oman kädenjälkensä rovaniemeläiseen opiskelijakulttuuriin.

 

HAKUAIKA JA HAKEMINEN

 

Hakemukset ja ansioluettelot pyydämme toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen lyyspeksi@gmail.com.

 

Hakuaika päättyy maanantaina 19.9.2016 klo 12:00. Molempiin tehtäviin valitaan tekijä heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Risto Ukkonen, tuottaja / LYY Speksi 2016

lyyspeksi@gmail.com

www.lyyspeksi.com