LYY palkitsi vuoden opettajan ja opiskelijan

02.03.2017

opettaja_opiskelija_2017.jpg

 

LYY valitsi vuosipäivän yhteydessä vuoden opettajan ja opiskelijan. Vuonna 2017 vuoden opettajaksi valittiin johtamisen psykologian yliopistonlehtori Ville Pietiläinen. Vuoden opiskelijaksi valittiin kuvataidekasvatuksen opiskelija Henriikka Hietaniemi.

Pietiläisen valintaa perusteltiin seuraavasti: Vuoden opettajaksi valittava on innostava, joustava ja huomaavainen. Hän käyttää kursseillaan erityisen hyvin hyödyksi verkkoympäristöä, kuten Optimaa. Hän saa myös kiitosta järjestämistään ryhmätöistä. Häntä vuoden opettajaksi ehdottaneen opiskelijan sanoin: ”Hän on oikeasti kiinnostunut siitä, että opiskelijat oppivat.


- Olen erityisen ylpeä tästä valinnasta. Toivoisin myös, että yliopistossa heräisi laajemminkin keskustelua, mitä oppiminen on. Pitäisi keskustella erityisesti luovasta oppimisympäristöstä, Pietiläinen analysoi palkinnon saannin jälkeen.


Vuoden opiskelijan valinnan perusteiksi tuli seuraavaa: Vuoden opiskelijan kerrotaan uskaltavan rohkeasti astuvan mukavuusalueensa ulkopuolelle. Myös kansainvälisyys on hänelle tuttua. Vuoden opiskelija on myös menestynyt erinomaisesti opinnoissaan. Häntä ehdottaneen opetushenkilön sanoin: ”Hän on yhteistyökykyinen, ryhmätilanteissa huomioiva kuuntelija ja kokonaisuuksia eteenpäin vievä tekijä. Aikaansaava ja luotettava."

 

- Ihan mieletöntä, olen todella otettu tunnustuksesta! Tuntuu hyvältä, Hietaniemi kommentoi valintaa.

 

LYY onnittelee vuosipäivän yhteydessä palkittuja henkilöitä!