LYY järjestää bingon OSM-kisat vuonna 2018

16.12.2017

 

Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) liittohallitus on myöntänyt Lapin yliopiston ylioppilaskunnalle (LYY) järjestämisoikeuden bingon opiskelijoiden Suomen mestaruus -kisoille vuodelle 2018.

Tieto bingon OSM-kisojen järjestämisoikeudesta otettiin LYYssä ilolla vastaan:

- LYYn tänä vuonna matalan kynnyksen tapahtumina järjestämät kuukausittaiset bingot ovat olleet todella suosittuja opiskelijoiden keskuudessa. Itsenäisyyspäivän aaton bingo oli jopa osa virallista Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa, kommentoi LYYn hallituksen puheenjohtaja Matias Kassala.

Bingoa on LYYssä pelattu yhteisöllisten kuukausibingojen lisäksi muun muassa yliopiston hallinnon kanssa niin sanotuissa #evAntinbingo:issa.

- Bingosta on tullut selvästi meidän yhteinen juttu tänä vuonna. Hallinto ja muut sidosryhmät ovat lähteneet hienosti mukaan pelaamaan bingoa. Olemme aina bingoilun lomassa käyneet mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista aiheista, toteaa edunvalvonta-asiantuntija Antti Eteläaho.

Bingon OSM-kisoja varten perustetaan LYYssä erillinen toimikunta. Kisat ovat alustavasti suunniteltu pidettävän tulevana keväänä.

Kisojen suojelijaksi on lupautunut Lapin yliopiston tietohallintojohtaja Manu Pajuluoma.

 

 

Lisätietoja:


Matias Kassala,
puheenjohtaja
puheenjohtaja(at)lyy.fi

Antti Eteläaho,
edunvalvonta-asiantuntija
edunvalvonta(at)lyy.fi