LYY:n hallituksen jäsen Heiskanen SYL:n KENKKU:un

23.08.2018

LYY:n hallituksen jäsen Miikka-Aukusti Heiskanen SYL:n kehitysyhteistyöasiainneuvottelukunta

KENKKU:un!

 

LYY:n hallituksen jäsen Miikka-Aukusti Heiskanen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL:n kehitysyhteistyöasiainneuvottelukunta KENKKU:un toimintakaudelle 2018-2019. LYY:ssä Miikka-Aukustin vastuualueina ovat koulutuspolitiikka, työelämäasiat sekä kehitysyhteistyö- ja ympäristöasiat.

 

”On kyllä tosi mahtavaa, että pitkästä aikaa myös meiltä Lapista on jäsen KENKKU:ssa, ja päästään vaikuttamaan kehitysyhteistyön toteutumiseen. Kansainvälisenä yliopistoyhteisönä on kyllä tärkeää osallistua osaltamme globaaliin vastuuseen ja toimintaan silloin, kun siihen avautuu mahdollisuus”, Heiskanen kommentoi valintansa jälkeen.

 

KENKKU eli kehitysyhteistyöasiainneuvottelukunta on eri ylioppilaskuntia edustavien vapaaehtoisten ryhmä, joka vastaa SYL:n kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnoinnista yhdessä hallituksen kehitysyhteistyöstä vastaavan ja kehitysyhteistyökoordinaattorin kanssa. KENKKUn tehtäviin kuuluu mm. uusien hankkeiden suunnittelu, käynnissä olevien hankkeiden monitorointi, vuosiraporttien kirjoittaminen ja budjetin seuranta. KENKKUlaiset osallistuvat myös hankkeista tiedottamiseen niin ylioppilaskunnissaan kuin päivittämällä blogia. KENKKUn toimikausi on kuluvan vuoden syyskuusta seuraavan vuoden elokuun loppuun. KENKKU kokoontuu ensimmäisen kerran syyskuussa.

 

 

Lisätietoja:

Hallituksen jäsen Miikka-Aukusti Heiskanen, miikka-aukusti.heiskanen@lyy.fi

 

Lue lisää SYL:n kehitysyhteistyöstä: www.syl.fi/syl/kehitysyhteistyo