LYY hakee yrityssuhdevastaavaa!

05.03.2018

 

Ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt jatkaa hakua LYY:n uudeksi yrityssuhdevastaavaksi!

LYY:n yrityssuhdevastaavana pääset näyttämään kykysi myynnin, sopimusneuvottelun ja yrityssuhteiden kehittäjänä. Katsomme eduksi korkeakouluopinnot, opiskelijakentän tuntemisen sekä kokemuksen suhdetoiminnasta ja myyntityöstä. Täysi etätyöskentely on mahdollista, mutta tarjoamme myös työvälineet ja -tilat työn mahdollistamiseksi.

Jos siis olet myynti- ja markkinointihengellä varustettu, hyvät suulliset ja kirjalliset taidot omaava taituri, tule meille töihin nuorekkaaseen ja energiseen työympäristöön! Yrityssuhdevastaavan työtehtäviin kuuluvat myös Lapin ylioppilaslehden, opiskelijakalenterin sekä muiden julkaisujen mainosmyynti. Yrityssuhdevastaava myös huolehtii mainossopimusten toteutumisesta sovitusti.

Palkkauksessa noudatetaan 300e/kk peruspalkkaa (ei kesäkuukausilta) ja lisäksi 15% provisiopalkkausta. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika.

Haku LYY:n yrityssuhdevastaavaksi päättyy 13.3. kello 12.00. Ylioppilaskunnan hallitus käy läpi saapuneet hakemukset ja kutsuu soveltuvat henkilöt haastatteluihin. Hakemukset soveltuvin liitteineen tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen: hakemukset[at]lyy.fi

 

Lisätietoja työtehtävästä:
Pääsihteeri vs. Kivioja - paasihteeri[at]lyy.fi 040 578 4207
Hallituksen puheenjohtaja Sihvo - puheenjohtaja[at]lyy.fi