LYY etsii uutta edunvalvonta-asiantuntijaa!

13.07.2015

 

LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA (LYY)

on lähes 4000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. LYY toimii jäsenistönsä etu- ja palvelujärjestönä. Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa

 

Edunvalvonta-asiantuntijaa

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. Edunvalvonta-asiantuntijana tehtävänäsi on mm. vastata ylioppilaskunnan edunvalvontatyön koordinoinnista, laatia lausuntoja ja kannanottoja, osallistua eri projektien toteuttamiseen sekä vastata osaltaan ylioppilaskunnan hallinnosta, opiskelijoiden neuvonnasta ja yhteistoiminnasta opiskelijaedustajien kanssa. Tehtävään kuuluu myös jäsenpalvelua. Edunvalvonta-asiantuntija vastaa koulutuspolitiikan, sosiaalipolitiikan, kansainvälisten asioiden ja liikunnan edunvalvonnasta.

 

Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää nuorekkaassa, virkeässä ja rempseässä työyhteisössä.

 

Edellytämme sinulta:

  • korkeakouluopintoja
  • kokonaisymmärrystä korkeakouluopiskelijoiden edunvalvonnasta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

 

Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan. Edunvalvonta-asiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön. Työ vaatii tarkoituksenmukaista itsensä johtamista.

 

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Kokonaistyöaika on 30 tuntia viikossa. Pohjapalkka on 1442,60 euroa kuukaudessa, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työsuhde alkaa 31.8.2015 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@lyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 19.8 2015 klo 14.00, otsikkoriville maininta ”Edunvalvonta-asiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään viikolla 35.

 

Lisätietoja:

Edunvalvonta-asiantuntijan työstä: edunvalvonta-asiantuntija, Jaakko Mäki-Petäjä, edunvalvonta@lyy.fi (17.7.2015 saakka) 045 138 4190

Hausta ja käytännön asioista: pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri@lyy.fi, 040 578 4207