Lapin ylioppilaslehti hakee avustavia toimittajia

18.03.2016

Toimittajaksi Lapin Ylioppilaslehteen?

Uudistunut Lapin Ylioppilaslehti hakee avustavia toimittajia riveihinsä. Avustavan toimittajan tehtävässä pääset kehittämään itseäsi journalistina, saat toimituksellista työkokemusta ja saat töitäsi julkaistuksi näkyvästi. 

Avustava toimittaja sitoutuu kirjoittajaksi vähintään kahteen lehteen. Avustavalta toimittajalta edellytetään säännöllistä sisällön tuottamista lehteen, mikä voi pitää sisällään ajankohtaisista asioista uutisointia, pureutumista erilaisiin ilmiöihin sekä haastattelujen tekemistä. 

Avustaville toimittajille maksetaan lehtikohtainen korvaus, jossa on huomioitu itsenäinen ja säännöllinen sisällöntuotanto. 

Lapin Ylioppilaslehti on yksi LYYn tarjoamista jäsenpalveluista, ja sen tarkoituksena on toimia tiedonvälittäjänä ja keskustelufoorumina opiskeluun ja opiskelijaelämään sekä ylioppilaskuntaan liittyvistä asioista. 

 

Edellytämme hakijalta:

- Aikatauluissa pysymistä
- Yliopistomaailman tuntemusta ja kiinnostusta ylioppilaskunnan toiminnasta
- Hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa 
- Ideointikykyä ja uutisnenää
- Erinomaista suomen kielen taitoa

 

 Katsomme eduksi: 

- Kirjoituskokemusta Lapin Ylioppilaslehteen
- Valokovaustaitoa
 

Hakemukset tehtävään mahdollisine liitteineen tulee toimittaa sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen lehti(at)lyy.fi torstaihin 31.3. mennessä. Tehtävään valitaan kaksi hakijaa.

Lisätiedot: Matias Partanen, Lapin Ylioppilaslehden päätoimittaja. Sähköposti: matias.partanen(at)lyy.fi