Joonatan Juhajoesta LYY:n yrityssuhdevastaava!

16.03.2018

 

Joonatan Juhajoesta LYY:n yrityssuhdevastaava!

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on valinnut kokouksessaan 6/2018 LYY:n yrityssuhdevastaavaksi Joonatan Juhajoen. Hän opiskelee viidettä vuotta matkailututkimusta Lapin yliopistossa ja on toiminut LYY:n hallituksessa vuonna 2014.

Valinnastaan Juhajoki on innostunut: "Lapin yliopiston ylioppilaskunta on energinen, nuorekas ja sen moninaisuudessaan säteilevä noin 4000 opiskelijan yhteisö. Upeaa päästä mukaan ylioppilaskunnan asialle, tähän tekevään ja kehittävään työyhteisöön".

Juhajoki vakuutti hallituksen vahvalla kokemuksellaan myyntityöstä ja ylioppilaskunnan mainonnan kehittämisideoillaan. Hänen visionsa tulevaisuuden LYY:n markkinoinnista oli vaikuttava ja idearikas. Kokemus ylioppilaskentästä ja sopimusneuvotteluista oli hallituksen mielestä todella korkealla tasolla.

Hallituksen puheenjohtaja Anni-Sofia Sihvo: ”Henkilön visiot ja ajatukset toimen kehittämisestä tulevat uudistamaan tehtävää rohkeasti ja eteenpäin vievällä tavalla. Joonatanin energinen olemus sopii loistavasti nuorekkaaseen ja ketterään työyhteisöön. Tervetuloa mukaan!”.

 

Uusi yrityssuhdevastaava aloittaa työssään 20.3.

 

 

Lisätietoja:

Anni-Sofia Sihvo, hallituksen puheenjohtaja

Joonas Kivioja, pääsihteeri vs.