Joonas Kivioja LYYn pääsihteeriksi

17.05.2017

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi pääsihteerin perhevapaan sijaisuuteen oululaisen aate- ja oppihistorian opiskelija Joonas Kiviojan. Ylioppilaskuntatoiminta on Kiviojalle entuudestaan tuttua, hän on toiminut aiemmin Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtajana, vaikuttaen samalla myös edunvalvonnan sektorilla. Kiviojalla on myös pitkä kokemus opiskelijajärjestötoiminnasta. Hän on toiminut aktiivisesti muun muassa omassa ainejärjestössään Tiima ry:ssä sekä Suomen Humanistiopiskelijoiden Liitto ry:n puheenjohtajana.

Kiviojan vahva ymmärrys ylioppilaskunnan talousasioista ja asiantuntemus ylioppilasliikkeestä sekä opiskelijayhteisöstä vakuuttivat edustajiston toimijat. Hän osoitti vahvaa ymmärrystä ja asiantuntemusta ylioppilaskunnan asioista sekä pääsihteerin toimenkuvaa kohtaan.

Valinnastaan Kivioja on kovasti innoissaan. ”Olo on todella kunnioitettu. Minulla on entudestaan todella positiivinen kuva LYYstä ja lyyläisistä, on hienoa päästä kokemaan tämä yhteisö.  Olen todella otettu tästä luottamuksesta joka minulle on LYYn edustajiston toimesta suotu. Teen kaikkeni että voin parhaalla mahdollisella tavalla palvella LYYtä ja Lapin yliopiston opiskelijoita.”

Uusi pääsihteeri aloittaa toimessaan 3.8.2017.

 

Lisätietoja:

Edustajiston puheenjohtaja Janne Väätäjä, epj@lyy.fi

Pääsihteeri Laura Kantomaa, paasihteeri@lyy.fi, 040 578 4207