Jatkohaku LYY:n yrityssuhdevastaavaksi

09.02.2018

 

Ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt jatkaa hakua LYY:n uudeksi yrityssuhdevastaavaksi!

 

LYY:n yrityssuhdevastaavana pääset näyttämään kykysi myynnin, sopimusneuvottelun ja yrityssuhteiden kehittäjänä. Katsomme eduksi korkeakouluopinnot, opiskelijakentän tuntemisen sekä kokemuksen suhdetoiminnasta ja myyntityöstä.

Jos siis olet myynti- ja markkinointihengellä varustettu, hyvät suulliset ja kirjalliset taidot omaava taituri, tule meille töihin nuorekkaaseen ja energiseen työympäristöön! Yrityssuhdevastaavan pääasialliset työtehtävät ovat Lapin ylioppilaslehden, opiskelijakalenterin sekä muiden julkaisujen mainosmyynti. Yrityssuhdevastaava myös huolehtii mainossopimusten toteutumisesta sovitusti.

Palkkauksessa noudatetaan Lapin yliopiston ylioppilaskunnan henkilöstösuunnitelman mukaisesti 25% provisiopalkkausta. Työsuhteessa on 4 kuukauden irtisanomisaika.

Haku LYY:n yrityssuhdevastaavaksi päättyy 15.2. kello 12.00. Ylioppilaskunnan hallitus käy läpi saapuneet hakemukset ja kutsuu soveltuvat henkilöt 19.2. käytäviin haastatteluihin. Hakemukset soveltuvin liitteineen tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen: paasihteeri[at]lyy.fi

 

Lisätietoja työtehtävästä:
Pääsihteeri vs. Kivioja - paasihteeri[at]lyy.fi 040 578 4207
Hallituksen puheenjohtaja Sihvo - puheenjohtaja[at]lyy.fi