Uusi järjestö- ja viesintäasiantuntija on valittu

28.08.2018

 

Meri Forsmanista LYYlle uusi järjestö- ja viestintäasiantuntija

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on valinnut kokouksessaan 15/2018 (28/08/2018) LYYn järjestö- ja viestintäasiantuntijaksi Meri Forsmanin. Forsman on aiemmin opiskellut matkailututkimusta ja tällä hetkellä suorittaa maisterin tutkintoa taiteiden tiedekuntaan. Forsman toimi ylioppilaskunnan hallituksessa vuonna 2015 ja on sen lisäksi hoitanut useamman kerran kiireapulaisen virkaa ylioppilaskunnan toimistolla.

Forsman vakuutti hallituksen viestinnällisellä osaamisellaan sekä työkokemuksellaan tapahtumatuotannosta. "Parhaan osaamisen kiinnittäminen on parasta edunvalvontaa mitä voidaan tehdä jäsenistöllemme" kertoo hallituksen jäsen Miikka-Aukusti Heiskanen.

Forsmanin odotetaan menestyvän työtehtävissään ja hän tulee varmasti tuomaan paljon lisää ylioppilaskunnan toimintaan. Forsmanin omin sanoin: "Ihan tuli tippa linssiin, tämä oli paras uutinen pitkään aikaan, en malta odottaa kaikkea tulevaa mitä tämä pesti tulee pitämään sisällään ja ihmisiä keitä tulen kohtaaman. Suuret kiitokset ja lupaan olla luottamuksenarvoinen"

Uusi järjestö- ja viestintäasiantuntija aloitta työssään 3.9.2018.

 

Lue lisää:
Hallituksen kokouksen 15/2018 päätösluettelo

Lisätietoja:

Anni-Sofia Sihvo, hallituksen puheenjohtaja, puheenjohtaja@lyy.fi

Antti Eteläaho, Edunvalvonta-asiantuntija, edunvalvonta@lyy.fi