Hae opiskelijajäseneksi Lapin Lyyli Oy:n hallitukseen

26.05.2017

 

Lapin Lyyli Oy. on Lapin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yhtiö. Lapin Lyyli  tarjoaa opiskelijoille kahvila- ja ravintolapalveluita yliopistolla. Keskeisin osa Lapin Lyylin toimintaa on kahvila Meidän Lovisa. Lapin Lyylin toimintaan kuuluu myös Arctic Design Shop sekä HIOMO.Yhtiöiden hallituksessa vaikuttaa sekä asiantuntijajäseniä että opiskelijajäseniä.


Lapin Lyylin hallitukseen haetaan yhtä (1) opiskelijaedustajaa

Jos olet kiinnostunut Lovisan kehittämisestä ja haluat olla mukana tuottamassa entistä parempia palveluita opiskelijan arkeen, olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään. Opiskelijajäsenen tehtävänä on erityisesti tarkastella toimintaa opiskelijayhteisön näkökulmasta ja toimia vuorovaikutuksen linkkinä yliopistoyhteisön ja yhtiön johdon välillä. Hallitus kokoontuu noin kuukausittain ja jäseniltä odotetaan sitoutumista hallituksen toimintaan. Hallitustyöskentelystä maksetaan palkkio.


Hakemukset ja CV:t (soveltuvin osin) voi lähettää sähköisessä muodossa LYYn edustajiston puheenjohtajalle osoitteeseen epj(at)lyy.fi. Hakemukset tulee lähettää 4.6.2017 klo 14.00 mennessä.


Lisätietoja:
Janne Väätäjä

epj(at)lyy.fi, 044 0753797
Edustajiston puheenjohtaja
Lapin yliopiston ylioppilaskunta