Speksi – Yhdistyksen perustamiskokous ja uusien ilta

28.9.2017 18:00 - 19:00

Liity speksiläisten joukkoon!

Viiden speksin jälkeen sekä lähes kahdensadan speksintekijän ja tuhansien katsojien tuella toiminta on kasvanut siihen pisteeseen, että on aika lennähtää omille siivilleen. Speksi siis irtaantuu omaksi yhdistyksekseen alkuvuosien toimintaansa hienosti tukeneesta Lapin yliopiston ylioppilaskunnasta.

Speksiyhdistyksen perustamiskokous pidetään LYY:n saunalla to 28.9. Klo 18. Kokouksessa valitaan yhdistyksen ensimmäinen hallitus ja päätetään yhdistyksen säännöistä. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki speksitoiminnasta kiinnostuneet. Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa.

Kokouksen jälkeen pidetään uusien ilta, jossa on luvassa lisätietoa seuraavan speksin toiminnasta, aikatauluista ja tarjolla olevista tehtävistä. Saavu siis paikalle, jos speksinteko kiinnostaa! Sauna lämpenee myös, oma pyyhe ja virvokkeet mukaan.

MITÄ: Speksiyhdistyksen perustamiskokous ja uusien ilta

MISSÄ: LYY:n saunalla, Hallituskatu 20 D

MILLOIN: Torstaina 28.9. Klo 18:00->

Mikä speksi?

Speksi on interaktiivista opiskelijateatteria, jolle on tyypillistä näyttävät musiikki- ja tanssinumerot sekä tunnettuihin tarinoihin ja ajankohtaisiin asioihin pohjautuva huumori. Ihan tavallisesta parodiasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä speksistä tekee speksin ”Omstart!”-huudot. Speksiyleisö voi koska tahansa keskeyttää show’n ja pyytää esiintyjiä esittämään repliikin uudelleen ja uudella tavalla. Lopputuloksena on spektaakkelimainen musikaalishow, jossa jokainen esitys on ainutlaatuinen. Esitykset ovat tulevana keväänä huhti-toukokuussa.

Lisätiedot yhdistyksen valmistelijalta Risto Ukkonen lyyspeksi@gmail.com

Tervetuloa!