LYY Speksi

07.4.2016 0:00 - 29.4.2016 23:00

 

LYY SPEKSI TULEE JÄLLEEN!


Lapin korkeakoulu on vaikeuksissa. Massiivisten uudistusten runteleman oppilaitosjärjestelmän rahoitus on jälleen vaakalaudalla ja johtavien kiltojen välit kiristyvät jännittyneen ilmapiirin myötä. Systeemi on vaarassa kaatua.

Keskelle sekasortoa saapuu ihan tavallinen Paavali. Duunarisukunsa ensimmäinen akateemikko joutuu keskelle juonittelua, rahoituskiistoja sekä kiltojen röyhkeää valtapeliä. Onnistuuko Paavali saamaan killat kasaan? Onko järjestelmään rakennettu virhe vai piilotettu ratkaisu? Kuka tekee ratkaisevan siirron?

LYY Speksi on Lapin yliopiston ylioppilaskunnan humoristinen musikaalinäytelmä, jossa yhdistyvät komediallinen teatteri, improvisointi sekä näyttävät tanssi- ja musiikkinumerot. Neljättä kertaa järjestettävä LYY Speksi pohtii, mikä todella on tärkeintä korkeakouluopiskelussa samalla käsitellen pinnalla olevia leikkauksia ja uudistuksia opiskelijoita koskevissa asioissa.

Erityisen lisän speksiin tuovat OMSTART-huudot, joiden avulla yleisö pääsee vaikuttamaan näytelmän kulkuun. Lopputuloksena on mukaansatempaava teatterielämys, jossa jokainen esitys on ainutlaatuinen. 

Esityksissä livebändi. Otathan tämän huomioon esitykseen saapuessasi. Herkkäkorvaisille ja bändin läheisyydessä istuville suosittelemme korvatulppia.

ESITYKSET

Esitykset alkavat klo 19:00 Lappia-talon Saivo-salissa

To 7.4. ENSI-ILTA
Ke 13.4.
To 21.4.
La 23.4.
Su 24.4.
Pe 29.4.

Liput 12 € / 8 € (opiskelijat)

Lippuvaraukset ja lisätiedot lyyspeksiliput@gmail.com ja www.lyyspeksi.com

Anniskelusta paikan päällä vastaa Cafe & Bar 21.


Tervetuloa!