Ilmoita oma tapahtuma

 

Ilmoita oma tapahtuma LYYn tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterin tulevat tapahtumat ovat näkyvissä LYYn nettisivujen etusivulla ja kalenteri kokonaisuudessaan täällä.

Lomake tapahtumien ilmoittamiseen löytyy sivun lopusta. Lomakkeella jätetyt tapahtumailmoitukset käydään läpi ja hyväksytään saapumisjärjestyksessä. 

 

Ohjeet lomakkeen täyttämiseen

 

Tapahtuman otsikko

Kerro tapahtumasi otsikko tiiviissä muodossa. Mikäli tapahtumasi on suunnattu myös vaihto-opiskelijoille, kirjoita otsikko tällöin seuraavaan muotoon: suomenkielinen otsikko // englanninkielinen otsikko. Esimerkiksi: Itsenäisyyspäivän soihtukulkue // Independent Day´s Parade.

 

Tapahtuman kuvaus

Kerro tapahtumastasi vapaamuotoisesti ja muista mainita tekstissä tapahtumapaikka. Mikäli tapahtumasi on suunnattu myös vaihto-opiskelijoille, kirjoita tapahtumakuvaus myös englanniksi. Muista kertoa kuvauksessa, mistä tapahtumastasi saa lisätietoja. http:// -alkuiset linkit muodostuvat automaattisesti klikattaviksi linkeiksi. Voit myös käyttää kuvauksessa Markdown-merkintää (ohje) tekstinmuokkaamiseen. Esimerkiksi: Lisätietoja löydät Facebook-tapahtumasta ja nettisivuilta.

 

Tapahtuman kuva

Voit lähettää tapahtuman kuvan. Käytä jpg -tiedostomuotoa ja pidä huoli, että kuva on maksimissaan 400kb kokoinen.

 

Alkamisajankohta ja loppumisajankohta

Valitse päivämäärä ja tarkka kellonaika tapahtumasi alkamiseen ja loppumiseen. Mikäli järjestät tapahtuman, jonka loppumisajankohta on häilyvä, valitse loppumisajankohdaksi aika, jolloin tapahtuma viimeistään päättyy esimerkiksi tapahtumapaikan mennessä kiinni.

 

Monipäiväiset tapahtumat, peräkkäisinä päivinä

Valitse alkamisajankohta ja kellonaika normaalisti. Valitse loppumisajankohdaksi päivä, jolloin tapahtumasi päättyy ja kellonajaksi aika, jolloin viimeinen tapahtuma viimeistään päättyy. Tapahtuman kuvauksessa voit kertoa tarkemmin tapahtumasi aikataulusta ja eri päivinä tapahtuvista asioista.

 

Monipäiväiset tapahtumat, ei peräkkäisinä päivinä

Tällaisia tapahtumia ei ole valitettavasti mahdollista ilmoittaa tapahtumakalenteriin yhtenä tapahtumana. Tee joko ensimmäiselle tapahtumapäivälle tapahtuma, jonka kuvaus sisältää tiedot muista päivistä tai syötä kalenteriin useita erillisiä tapahtumia.

 

Lähetä tapahtuman tiedot tästä

:
: