Edustajistovaali 2015

 

 

edari-banneri.png

 

 
Mihin jäsenmaksusi käytetään? Millaista toimintaa ylioppilaskunta järjestää? Mitkä ovat tärkeimmät jäsenpalvelut? Millainen on sinun LYY? Kuka päättää? Äänestä edarivaaleissa ja ole päättäjä! 

Edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä elin. Siihen kuuluu 20 jäsentä. Edustajisto päättää ylioppilaskunnan tärkeimmistä linjoista sekä varojen käytöstä. Edustajisto myös luo suuntaviivat LYYn toiminnalle. Vaalit järjestetään joka toinen vuosi. 

Tänä syksynä varsinaiset vaalipäivät ovat 3.-4.11.2015, ennakkoon voi äänestää 27.-28.10.2015. Vaalit toimitetaan yliopistolla. Kaikilla ylioppilaskunna jäsenillä on oikeus asettua ehdolle ja äänestää! 

Vaaleissa ehdolla on yhteensä 111 ehdokasta, kahdeksasta eri valitsijayhdistyksestä. Listansa vaaleihin asettivat Artikla, Keskusta, Vihertävät, Kokoomus, YTK:n Superlista, Punapippuri, TAO Ry. ja Lastukas.

 

        Kuka käyttää sinun ääntäsi? Mitä väriä sinä tunnustat?

 

 Näiltä sivuilta löydät tärkeimmät ja ajankohtaisimmat tiedot edustajistovaaleihin liittyen. Lisätietoja ja yhteydenotot paasihteeri (at) lyy.fi tai edunvalvonta (at) lyy.fi